fbpx

Illustration

Valdefar kunder

Illustration

Valdefar kunder mobil
Papirer

Vidste du, at?

Papirer
Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.
Papirer

Vidste du, at?

Papirer
Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.
Papirer

Vidste du, at?

Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.
Infografik & flowcharts

Infografik

Har du et komplekst budskab, der skal formidles visuelt? Lange tekster, rå data og Excel-diagrammer er dødssyge, svært forståelige og grafisk uinteressante.

I stedet kan du få omsat de vigtigste pointer fra dit datasæt til en fængende infografik med illustrationer. Her dannes et hurtigt overblik over temaet, og tegningerne indbyder læseren til at gå på opdagelse i indholdet og forstå sammenhængene.

Valdefar Studio har tidligere leveret infografik til bl.a. Forbrugerrådet TÆNK, Lægemiddelstyrelsen og STARK.

Metroxpress
“Valdefar Studio er en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med!”
Guides & manualer
Illustrerede guides for Boyhood og V Spoilers.

Guides & forklaringer

Du kender dem både fra lufthavnen, shoppingcentret og fra samleinstruktionerne til dit nye stuemøbel. Forklarende tegninger kan ofte være langt mere brugbare end tekster, fx hvis dit publikum taler forskellige sprog, eller hvis det er børn der ikke er gamle nok til at læse. Alle kan forstå en tegning, hvad enten det er på informationstavlen i centret, plakaten i venteværelset eller på din tablet eller telefon.

Valdefar Studio har tidligere leveret forklarende illustrationer til bl.a. Meyers, Grab’n Go Burgers og Erhvervshus Hovedstaden.

Alm Brand
“Valdefar Studio omsætter hurtigt en idé til et kreativt og humoristisk output.”
Illustration til artikler & blogs
Artikelillustrationer for Radikale Venstre og Webamp

Illustration til artikler & blogs

Har du skrevet en artikel eller et blogindlæg, der mangler en visuel krog? En illustration giver blikfang, vækker nysgerrighed og øger sandsynligheden for at dine indlæg bliver læst – både på blogs, websites, sociale medier og i traditionelle, trykte formater.

Dine artikler kan både suppleres med en stor hovedillustration, en lille vignettegning, en iøjnefaldende thumbnail til deling på de sociale medier eller en kort stribe, der indrammer tekstens tema.

Valdefar Studio har tidligere leveret artikelillustrationer til bl.a. Metroxpress, Alm. Brand, Radikale Venstre, Webamp og Droner.dk.

Lægemiddelstyrelsen
“Valdefar Studio laver tung videnskab om til en let streg. Fint bidrag til en oplyst debat om vacciner.”
Grafisk facilitering & speed drawing

Live tegning

Live tegning, også kaldet graphic recording eller grafisk facilitering, er ideelt til møder, workshops og konferencer, hvor en illustrator opsummerer begivenhederne og talernes pointer i flotte illustrationer med tekst. Resultatet er en form for infografik, der giver både deltagere og udefrakommende et hurtigt overblik over mødets indhold og indsigter.

Erhvervshus Hovedstaden
“Valdefar Studio var fleksibel og hurtigopfattende i processen.”
Kunder og samarbejde – Danske Commodities

Illustration af virksomhedsstrategi

Mange større virksomheder benytter sig af illustratorer til strategimøder og workshops, når der skal træffes beslutninger om virksomhedens visioner, mission og retning for fremtiden. Disse diskussioner kan ofte foregå på et lidt højtflyvende og abstrakt plan, og her kan det være enormt fordelagtigt at få forankret og husket de vigtigste pointer med enkle billeder, som man senere kan tale ud fra.

Danske Commodities
“Næsten uden forudgående viden var Valdefar i stand til at sætte en masse gode billeder på virksomheden.”
Illustration & bestillingsarbejde – Plakater og tryk

Illustration på plakater & tryk

Valdefar Studio laver også illustrationer til brug på tryksager, som fx plakater, foldere eller rollups, mm. Illustrationerne gør dit tryk langt mere interessant at kigge på, end generisk stock-fotografi og lange tekstblokke, som man ellers ofte ser.

Du kan desuden købe plakater med striber og sjove motiver i Valdefars Webshop fra 199,-

Valdefar Studio har tidligere leveret illustrerede plakater til bl.a. Meyers, COMA club og Rudersdal Kommune.

Dagbladet Information
“Jeg er virkelig imponeret over hvor hurtig og præcis Valdefar Studio er – og hvor flot resultatet er blevet.”
Illustration & bestillingsarbejde – Regler & fagbegreber

Fagillustration & videnskab

Illustrationer er også nyttige, når du skal forklare noget videnskabeligt, mere teknisk, eller stof som kræver indførsel i en masse faglig terminologi. Fx hvis du sælger droner, og skal forklare dine kunder om reglerne for droneflyvning i Danmark, som i dette eksempel, der er en del af en serie Valdefar Studio har tegnet for droner.dk.

Illustrationerne kan fx bruges enten i blogartikler på din hjemmeside, eller i Power Point-præsentationer når du holder foredrag. Her er en forklarende tegning rigtig rar at kunne læne sig op af.

Droner.dk
“Flot, kreativt og humoristisk arbejde! LANGT over mine forventninger!”
Ikoner & symboler

Ikoner & symboler

Ikoner kan være alt fra de velkendte piktogrammer du bl.a. kender fra dørene på offentlige toiletter, til de små symboler du finder på vaskemærket i nakken på din trøje. Ikoner er uhyre nyttige, når du skal have din modtager til hurtigt at afkode et simpelt budskab, uanset om det er “hvor er mejeriafdelingen?” eller “kan jeg putte denne her i mikroovnen?”.

Valdefar Studio leverer, i samarbejde med reklamebureauet Marketsquare, løbende ikoner og små illustrationer til brug på skiltning i Grønlands største dagligvarekæde, Pilersuisoq.

FOA
“Absolut effektivt og professionelt forløb og med et meget flot resultat.”
Bogillustrationer

Bogillustrationer

Kun de mest hårdkogte akademikere jubler ved synet af en tætskreven moppedreng på mange hundrede sider, uden et eneste billede til at aflaste øjnene. Bogillustrationer er et fabelagtigt supplement til tekst, hvad enten der er tale om skøn- eller faglitteratur. Især når det kommer til børneudgivelser er tegningerne et absolut must.

Valdefar Studio har bl.a. leveret bogillustrationer til Kompan A/S (på billedet), fagbøger til Droner.dk samt flere private bogprojekter.

Kompan
“Valdefar Studio var supergod til at forstå hvor vi ville hen og færdiggjorde det hele til tiden.”
  • Dennis Konrad, marketing manager, Kompan
Skiltning & kort

Skiltning & kort

Valdefar Studio laver også illustrerede skilte og kort til events, koncerter, festivaler og lign.

Traditionel skiltning ved events er ofte både kedelig og til tider formanende, og bliver derfor tit overset. Illustrerede skilte med humoristiske tekster kan til gengæld gøre budskaberne både visuelt indbydende og underholdende, så dine gæster forstår og husker dem.

Valdefar Studio har tidligere leveret facadeskiltning til Meyers på Roskilde Festival (på billedet), landkort til Apple Flower Festival og illustrerede guides til Grab’n Go Burgers på Reffen.

Meyers
“Valdefar Studio giver kant i det visuelle udtryk, og overholder altid deadlines.”
Emballage & merchandise

Emballage & merch

Illustrationer gør sig også rigtig godt på labels, etiketter, emballage og merchandise. Det kan fx være på flaskeetiketter, fødevareemballage, muleposer eller lign.

Valdefar Studio har tidligere leveret illustreret emballagedesign til blandt andre Meyers og Bongorama, samt til et samarbejde mellem Mikkeller og Meyers på øletiketten William.

Forsvaret
“Valdefar Studio arbejder yderst professionelt og med kunden i fokus.”
  • Stefan Koust Hansen, kursusleder og underviser, Forsvaret

Explainervideoer

Når en statisk infografik ikke helt er nok til at tydeliggøre dit budskab, kan du i stedet få produceret en explainervideo.

En explainervideo er en kort, animeret film, som belyser et emne i korte træk, så det bliver let for seeren at forstå det. I modsætning til flere bureauer, som producerer hurtige explainers med generisk stock-grafik, får du hos Valdefar Studio udarbejdet et unikt produkt efter dine behov. Alt tegnes fra bunden, og udvikles i tæt samarbejde med dig, så resultatet bliver præcist som du forestiller dig det.

Valdefar Studio har tidligere leveret animerede explainervideoer til bl.a. FOA, Dagbladet Information, Meyers.

Webamp
“Valdefar Studio er fuld af god energi og idéer.”
  • Nicolai Vittrup, direktør, Webamp

Animationer

Har du brug for en unik GIF-animation til din blog eller dit website? En forklarende animation til din Power Point-præsentation? Eller måske en animeret intro til din YouTube-kanal? Animationer kan give al slags indhold et ekstra løft, når der både er illustration og bevægelse til stede.

Valdefar Studio producerer unikke animationer til alt fra websites, film & tv, sociale medier, virksomhedspræsentationer og alt der i mellem.

Valdefar Studio har tidligere leveret animationsarbejde til bl.a. Dagbladet Information, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Krithfilm og Skiltestedet.dk.

Vejdirektoratet
“Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Valdefar Studio.”
Illustration & bestillingsarbejde – Storyboards

Illustration til storyboards

Valdefar Studio tilbyder også illustration til produktionsselskaber og filmskabere, der har behov for simple storybords i præproduktionen.

Med halvandet års erfaring som fastansat på reklamebureau, har Valdefar Studio bl.a. har tegnet simple storyboards til reklamefilm på TV og contentfilm til Facebook. Et storyboard er ekstremt nyttigt i præproduktionsfasen af en film, så man kan få afklaret hvad der skal skydes, hvorhenne, hvordan billedet skal beskæres, osv.

Som fastansat på reklamebureauet Marketsquare har Valdefar Studio tidligere tegnet storyboards til produktion af reklamefilm for bl.a. BR, MENY og Sportmaster.

Valdefar logo 2023 Få et tilbud

5.0js_loader×

5.0js_loader×