fbpx
Meyers

Illustrerede skilte

Illustrerede skilte med madillustrationer for Meyers på Roskilde Festival

25.000 sandwiches

Valdefar.dk har siden 2014 leveret madillustrationer og illustrerede skilte for MeyersRoskilde Festival. Meyers har den største enkeltstående madbod af alle boderne på Roskilde Festival, hvor de bl.a. hvert år langer over 25.000 flæskestegssandwiches over disken.

 

48 m2 skilt

En så stor bod kræver blikfang, mulighed for at blive set på lang afstand, og så skal det kunne aflæses med det samme hvad der tilbydes i boden. Derfor har Meyers siden 2014 samarbejdet med Valdefar.dk om udarbejdelse af et ca. 48 m2 stort facadeskilt med illustrerede figurer, som viser bodens udvalg og brand.

Meyers
“Valdefar Studio giver kant i det visuelle udtryk, og overholder altid deadlines.”

Meyer-karikatur

Siden det første facadeskilt i 2014, har der været skiftende madillustrationer af retterne, mens det har været et gennemgående tema, at der altid har figureret en karikatur af Claus Meyer midt på skiltet. Hvert år er Meyer-figuren udsmykket i et nyt kostume – oftest et, som relaterer sig til årets festival – og et enkelt år var han faktisk bygget som en fungerende kæmpemæssig sprællemand!

»Vi har i flere år brugt Valdefar hos Meyers til at illustrere vores facadeskilt på Roskilde Festival, med et skævt og kreativt twist. Derudover har Valdefar også lavet plakater med let afkodelige illustrationer, fx “Sådan vasker du hænder”. Vi er altid glade, når Valdefar er med i projekter – han giver en kant i det visuelle udtryk, og overholder deadlines og aftaler – en sand fornøjelse!«
– Joachim Kaarsberg Børgesen, festivalansvarlig, Meyers Køkken

I medierne

Meyers illustrerede skilte i Politiken
Meyers illustrerede skilte i Politiken. Artikelfoto: Katinka Hustad
Meyers illustrerede skilte i Børsen
Meyers illustrerede skilte i Børsen

Fra skitse til færdigt skilt

Meyers illustrerede skilte – Skitser og overblik
Meyers illustrerede skilte – Skitser og overblik

Skiltefarver

Alle farver i paletten der bliver benyttet til udarbejdelse af skiltene kommer fra Meyers egne brandfarver. Disse har vi så kombineret og blandet, og således skabt nye farver, som dog allesammen peger tilbage mod den oprindelige palette med henblik på at opnå genkendelighed til Meyers-brandet.

Meyers illustrerede skilte – Farvepalette
Meyers illustrerede skilte – Farvepalette
Valdefar logo 2023 Få et tilbud
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
Artikelillustrationer – Radikale Venstre 2020 text Arkivet Bogillustration – Kompan 2019
5.0
js_loader