fbpx

Animation

Valdefar kunder

Animation

Valdefar kunder mobil

Hvorfor animation?

Animation kan bruges til at formidle enormt mange forskellige ting, og er samtidig et af de mest involverende, visuelle formater der findes.

Valdefar Studio leverer animationsarbejde, herunder explainervideoer, præsentationsfilm, grafik til film og tv, animationer til Youtube, gif-animationer og meget mere. Se meget mere herunder.

Papirer

Vidste du, at?

Papirer
Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.
Papirer

Vidste du, at?

Papirer
Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.
Papirer

Vidste du, at?

Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.

Animation af explainervideoer

Explainervideoer er blevet uhyre populære til at forklare om alt mellem himmel og jord. En explainervideo er en kort, animeret film, som belyser et emne i korte træk, så det bliver let for seeren at forstå det. I modsætning til flere bureauer, som producerer hurtige explainers med generisk stock-grafik, får du hos Valdefar Studio udarbejdet et unikt produkt efter dine behov. Alt tegnes fra bunden, og udvikles i tæt samarbejde med kunden, så resultatet bliver præcist som ønsket.

Dagbladet Information
“Jeg er virkelig imponeret over hvor hurtig og præcis Valdefar Studio er – og hvor flot resultatet er blevet.”

Vilde explainervideoer

Hvis du vil have en explainervideo, der larmer lidt mere end normalt (både i billede, sprog og volumen), så er du kommet til det rette sted. Som sagt er explainervideoer de sidste par år blevet mere og mere populære blandt danske erhvervsdrivende, så nu handler det ikke alene om at lave noget der bare er flot og informativt – det skal helst også være underholdende, hvis du vil fastholde dit publikum. Med erfaringen fra flere års satiretegning på Valdefar.dk og i Metroxpress i ryggen, kan Valdefar gøre din explainervideo sjovere end de andres.

Animation - Danmarkskanon

Animation til film & TV

Er du ved at producere en dokumentarfilm, som skal bruge forklarende, animeret grafik? Eller er du måske i gang med at klippe en spillefilm, som mangler en fed, animeret introsekvens? Uanset hvad det drejer sig om, kan animeret indhold give enhver film et løft, som både hjælper på forståelsen og det visuelle udtryk. Valdefar Studio er leveringsdygtig i animationsarbejde til ethvert format i filmens verden.

Meyers
“Valdefar Studio giver kant i det visuelle udtryk, og overholder altid deadlines.”
Animation – Præsentationer & foredrag

Animation til præsentationer

Hvis du benytter PowerPoint, Keynote eller lign. som visuel støtte, når du holder foredrag eller præsentationer; så ved du sikkert allerede, at for meget tekst i dine slides kan blive et problem, når du skal fastholde dit publikums opmærksomhed. Skal du forklare noget teknisk eller kompliceret, er det oplagt at få produceret en kort og letforståelig animation, som er lige til at sætte ind i din præsentation.

Reklamefilm

Korte, animerede film er uhyre nyttige til at levere letforståelige budskaber, som man husker. Det kan både være i reklameblokken på klassisk flow-tv, som pre-rolls på YouTube, i bannerannoncer eller sponsorerede indlæg på de sociale medier.

Valdefar Studio har tidligere leveret animerede reklamefilm for Meyers frokostkøkken, FOA, FGU Aarhus og Re-fokus.

FOA
“Absolut effektivt og professionelt forløb og med et meget flot resultat.”

Animation til YouTube-kanaler

Hvis du producerer content til Youtube, fx DIY-videoer, vlogs eller noget helt andet, så kan du give dit indhold et kæmpe, visuelt spark med professionelt producerede animationer – i modsætning til de generiske stock-animationer du kan finde på nettet eller i YouTubes eget bibliotek. Hvad enten det er en cool, animeret intrografik, elegante faktabokse eller flotte overgange mellem dine klip – så kan du få lavet din unikke animation hos Valdefar Studio.

Krithfilm logo
“Hold nu KÆFT, hvor er det fedt.”
Animation - Skiltestedet.dk

Animation til skærme og bannere

Animationer kan også benyttes til sponsoreret indhold på bannere og skærme til fx fodboldkampe, koncerter, festivaler eller andre, lignende begivenheder. Her handler det om at lave en hurtig animation, typisk mellem 5 og 20 sekunder, som uden lyd indfanger seerens opmærksomhed og leverer dit budskab, så det huskes. Eksemplet her er fra en animation Valdefar Studio leverede til Skiltestedet.dk – den kørte på storskærm til åbningen af den nye ishockeyarena i Esbjerg.

Animeret bankovært

GIF animation til SoMe og web

Som du kan se på denne side kan det gode, gamle GIF-format også stadigvæk noget rigtig fedt, når du skal vise indhold på dit website. Jovist, det kan larme af pommern til, og i sidste ende blot forvirre læseren, hvis man bruger dem forkert og for meget – men en diskret GIF-animation brugt på den rigtige måde, kan også give energi og nerve til en ellers statisk og halvkedelig landingpage.

Webamp
“Valdefar Studio er fuld af god energi og idéer.”
  • Nicolai Vittrup, direktør, Webamp
Skal du bruge en illustrator? Valdefar

SVG animation til websider

Som noget relativt nyt kan man nu også lave såkaldte SVG-animationer, der er uhyre velegnede til brug på web og i andre digitale løsninger. SVG-animationer består, i modsætning til GIF, af ren vektorgrafik, og kan således skaleres i det uendelige uden kvalitetstab – og så fylder det som regel også meget mindre.

* Illustration af Valdefar Studio / Animation af The Color Club

Animation af speed drawing

Speed drawing video eller whiteboard-animation er et format, som du måske er stødt på før. Man ser typisk en hånd der tegner på en hvid flade, mens en voice over fortæller en historie eller forklarer om et bestemt emne, lidt ligesom i en explainervideo. Speed drawing er blevet populært på bl.a. Youtube, hvor brugerne fortæller deres historier med tegninger til. Hos Valdefar Studio kan du få produceret en unik speed drawing lige efter dine ønsker.

GoDeed logo
“Valdefar var med os i hele processen og overholdt alle deadlines. Han kan varmt anbefales.”
  • Paul Lyderer, co-founder, GoDeed
Valdefar logo 2023 Få et tilbud

5.0js_loader×

Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
5.0js_loader×