fbpx
Alm Brand
Kunder og samarbejde – Alm. Brand

Striber om forsikring

I 2018 hjalp Valdefar Studio forsikringsselskabet Alm Brand med en række små tegneseriestriber og illustrationer til onlinebrug i deres univers Yndlings.dk, som tilbød billige ungdomsforsikringer til fx cykler, mobiltelefoner, mm. Formålet var at bruge lidt humor i disse tegneseriestriber til at fortælle om genkendelige situationer, hvor det kunne være nyttigt med en forsikring.

Striber om cykel forsikring

Alm Brand
“Valdefar Studio omsætter hurtigt en idé til et kreativt og humoristisk output.”

Produkt relaterede striber

Kunden leverede selv et oplæg med nogle bestemte temaer vi skulle arbejde med, som alle relaterede sig til bestemte produkter, eksempelvis en cykelforsikring, ansvarsforsikring, mobilforsikring, mm. Derefter fandt vi på nogle forskellige eksempler hvor tingene gik galt i tegneseriestriberne, og man kunne have haft gavn af en forsikring.

»Samarbejdet var en fornøjelse, fordi Valdefar hurtigt omsætter en løs idé til et fantastisk kreativt og humoristisk output. Deadlines blev overholdt og kvaliteten var i top, da Valdefar tydeligvis er erfaren i medie- og budskabsforståelse. Den bedste anbefaling herfra.«
– Mie Bilberg, forretningskonsulent, Addition (for Alm. Brand)
Tegneseriestriber for Alm Brand: Vovepelsen
Tegneseriestriber for Alm Brand: Gameren
Tegneseriestriber for Alm Brand: Bloggeren

Versionering til tests

I samspil tegneseriestriber blev der også udviklet en række interaktive tests, hvor man ved at svare på nogle korte spørgsmål kunne finde ud af hvilken af de 3 typer man selv var. Til disse typer tegnede vi hver figur som en separat illustration, som man fik sammen med sit resultat, og efterfølgende kunne dele på fx Facebook.

Valdefar logo 2023 Få et tilbud ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
Burger guide – Grab'n Go Burgers 2019 text Arkivet Blogillustrationer & grafik – Webamp 2018
5.0
js_loader