fbpx
Webamp

Blog illustrationer

Blog illustrationer om online markedsføring

Valdefar Studio har siden 2018 leveret blogillustrationer til Webamp, som er et online marketingsbureau beliggende i det Indre København. Webamp skriver løbende lærerige artikler og indlæg om emner inden for online markedsføring, som for eksempel SEO, PPC, content, blogging og andet web-relateret på webamp.dk/blog.

Illustrationer giver blikfang

Det havde garanteret været nemmere, hurtigere og billigere for Webamp blot at købe noget generisk stock-grafik eller fotografi fra en online billedbank – men resultatet havde da også været derefter: nemlig generisk!

Ved at få tegnet unikke artikelillustrationer til hvert blogindlæg opnår Webamp ikke alene blikfang til hver eneste postering, men bygger også brand identitet for hvert eneste opslag, fordi faste læsere med tiden vil komme til at huske dem ikke alene for deres ekspertviden og gode råd – men også som “dem med de lyseblå tegninger”. Og dét er ubetaleligt.

Webamp
“Valdefar Studio er fuld af god energi og idéer.”
  • Nicolai Vittrup, direktør, Webamp

Explainervideo

Som supplement til blogillustrationer på bloggen, fik Webamp også produceret en lækker explainervideo hos Valdefar Studio, som skulle fortælle om bloggen og alle de gode ting man kunne lære derinde. Filmen bliver brugt i toppen af Webamps blogside, samt løbende som videoannonce på de sociale medier.

På denne måde sikrede vi os at både video- og billedmateriale havde en tydelig, rød (eller skulle vi sige cyan) tråd, som altsammen bidrog til Webamps samlede udtryk.

Blogillustrationer for Webamp.dk: Digital logbog
»Valdemar er en stjerne! I Webamp benytter vi både Valdefar til vores generelle udtryk, vores blog og til at sparre med. Valdefar er fuld af god energi og masser af idéer – tilføj dertil, at han er et fantastisk talent til at formidle gennem tegninger. Jeg vil anbefale Valdefar til alle. Han er fantastisk at arbejde sammen med, og giver sig altid 110 %.«
– Nicolai Vittrup, Direktør, Webamp

Fra idé til færdig blog illustration

Når Webamp skal udgive et nyt indlæg, har vi en typisk arbejdsgang, hvor forfatteren sender et løst udkast til teksten og evt. en foreløbig titel, som vi derefter udarbejder en række hurtige skitser med idéer til. Herefter vælger Webamp skitsen med mest potentiale, som efterfølgende bliver rentegnet og farvelagt. På denne måde er processen så nem, effektiv og kreativ som muligt i samarbejdet mellem Webamp og Valdefar.dk.

Blogillustrationer for Webamp.dk: Fra skitse til færdig illustration
Valdefar logo 2023 Få et tilbud ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
Tegneseriestriber om forsikring – Alm Brand 2018 text Arkivet Tekniske illustrationer – Droner.dk 2018
5.0
js_loader