fbpx
Kompan logo
Bogillustrationer for KOMPAN A/S

Bogillustration

I slutningen af 2019 skulle Kompan A/S have illustreret en række bogillustrationer til en juleudgivelse. Kompan er et verdensomspændende firma, som producerer legepladsudstyr til glæde for børn og unge overalt.

Projektet her endte ud i 12 store billeder med en historie som både var fængende og viste Kompans produkter på en måde, som inspirerede til virkelig leg gennem bogillustration.

Kompan legestrukturer

Kendte produkter fra Kompans produktportefølje blev tegnet, så man let kunne forestille sig, hvordan de konkrete legestrukturer ser ud i virkeligheden, og dermed inspirere til virkelig leg på legepladsen.

Formater i bogillustration

Illustrationerne blev lavet i både fuldt bredformat som dobbeltopslag, med plads til kortere tekster, og som kvadratisk helsidesformat. Skiftende formater på denne måde giver en bedre dynamik i billedsiden, og forbedrer derfor læseoplevelsen hos både børn og voksne.

Bogillustration for Kompan: Pige drømmer om snevejr om natten
»Tak for nogle fine illustrationer. Valdefar var supergod til at forstå, hvor vi ville hen og færdiggjorde det hele til tiden.«
– Dennis Konrad, Marketing Manager, Kompan

Stil, streg og farve

Der er mange måder at lave illustrationer til bøger på – stregen skal passe til tonen i teksten og omvendt. Genren i bogen har også meget at skulle have sagt. Er det fantasy, cartoon, eventyr, humoristisk? Der er mange stilarter.

Man skal også huske at tage højde for målgruppen; er bogen målrettet børn eller voksne? Og hvis det er børn, er det så til de helt små, eller lidt større? Her skal stilen naturligvis også passe.

Til dette projekt var stilen tegnet til børn i alderen 4-8 år, så stregen skulle være mere nuttet og naiv, og farveskalaen rig og strålende.

Bogillustration til kompan: Børn ringer rundt og laver legeaftale

Hør mere, eller få et tilbud på bogillustration:

Google anmeldelser
5.0
Baseret på 55 anmeldelser
×
js_loader
Illustrerede skilte – Meyers 2014-21 text Arkivet Burger guide – Grab'n Go Burgers 2019