fbpx
KNI logo
Ikoner & symboler

Ikoner til supermarked

Siden 2017 har Valdefar Studio leveret illustrerede ikoner og symboler til Grønlands største supermarked Pilersuisoq og moderfirmaet KNI gennem reklamebureauet Marketsquare. Ikonerne bliver flittigt brugt online, i trykmaterialer og i selve supermarkederne.

Ikonerne er tegnet i en fed og enkel streg, og mange af dem med et grønlandsk fokus på fx flaget, landskabet og særlige grønlandske objekter som fx tupilakker og kajakker.

Vandt Red Dot Award

I august 2020 modtog KNI en Red Dot Award, som er en af verdens mest prestigefulde designpriser, for rebrandingen af Pilersuisoq lavet af reklamebureauet Marketsquare.

De mange illustrerede ikoner i designet er alle lavet af Valdefar Studio og udgør en væsentlig del af supermarkedets visuelle identitet både online, i butikkerne og i tilbudsaviser, mm.

Honoreringen af designet skete i konkurrence med næsten 7.000 indsendte arbejder fra 50 lande. Blandt tidligere vindere er blandt andre Sony, Audi, Coca-Cola og Google. Læs mere her »

Red Dot Award vinder 2020
Ikoner for Grønlands største supermarked, Pilersuisoq

Ikoner som markører

Udover ikonernes rent æstetiske effekt giver de også muligheden for at hjælpe med navigationen i selve butikkerne. Her er der blevet tegnet særlige ikoner til eksempelvis mejeriafdelingen, kolonial, tekstil, mm. som er blevet trykt på store skilte, der efterfølgende er hængt i højden. På denne måde bliver det let som kunde at navigere hurtigt hen til den afdeling man har brug for.

»Utrolig hurtig ekspedition og virkelig flot resultat! Kan varmt anbefale Valdefar!«
– Marketsquare, reklamebureau for KNI/Pilersuisoq
Valdefar logo 2023 Få et tilbud ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
Explainervideo – EPICO NextGen 2020 text Arkivet Striber om sociale medier – Metroxpress 2015
5.0
js_loader