fbpx
Science illustration for DTU

Science illustration

Valdefar Studio har siden 2021 hjulpet professor Nini PrydsDTU med en række faglige og videnskabelige illustrationer. Illustrationerne supplerer Ninis formidling af hendes forskning og er blandt andet blevet benyttet til fondsansøgninger og videnskabelige artikler.

Dette var en særligt spændende opgave, da den ikke alene skulle løse en formidlingsopgave på en æstetisk og overskuelig måde, men også krævede et minimum af forståelse for hyperkomplekst indhold inden for et avanceret naturvidenskabeligt område.

Se mere om projektet på denne side.

Illustreret fysik

Videnskabsillustration lavet for professor Nini Pryds på DTU
Videnskabsillustration lavet for professor Nini Pryds på DTU. Tryk for at se i stor størrelse.

De fleste af illustrationerne skulle visualisere modeller, der omhandlede flytning og rotation af plader og mikrofilm på atomart niveau. Det specielle er, at de skulle illustrere noget, som ikke kan ses med det blotte øje. Derfor drejer det sig om en visualisering af noget meget konceptuelt.

Denne type illustrationer er særligt velegnede til netop dette, især med henblik på formidling, da det hurtigt kan blive komplekst og vanskeligt at forstå for den gennemsnitlige læser. Illustrationerne kan hjælpe med at tydeliggøre idéer og koncepter i samspil med en velskrevet tekst.

DTU
“Illustrationerne ser fantastiske ud!”
  • Nini Pryds, Proffesor, Functional Oxides, DTU

Skitser

Valdefar logo 2023 Få et tilbud ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
Illustrationer om førstehjælp – Forsvaret 2022 text Arkivet Tegneserier om grønne fag – 3F 2021
5.0
js_loader