Illustration

Valdefar – Kunder og samarbejde

Illustration

Valdefar – Kunder og samarbejde

Går du rundt med en kreativ idé til din virksomhed, som fx en animation til jeres hjemmeside, en vild plakat til kontoret, en illustreret medarbejderhåndbog eller noget helt andet – så kan Valdefar.dk hjælpe dig med at gøre den til virkelighed. Læs videre her på siden og se eksempler på, hvad jeg kan bl.a. tilbyde eller se tidligere samarbejder med udtalelser her.

Illustration & bestillingsarbejde – Artikelillustrationer og striber

Illustration til artikler & blogs

Har du skrevet en artikel eller et blogindlæg, der mangler en visuel krog? En illustration giver blikfang, vækker nysgerrighed og øger sandsynligheden for at dine indlæg bliver læst – både på blogs, websites, sociale medier og i traditionelle, trykte formater.

Artiklen kan suppleres med enten én stor illustration, en lille vignettegning eller en kort stribe, der indrammer tekstens tema.

Kunder og samarbejde – Metroxpress
Illustration & bestillingsarbejde – Plakater og tryk

Illustration på plakater & tryk

Unikke plakater illustreres med enten enkelte, store motiver eller et mere detaljeret værk, som fx en infografik eller en stribe. Hver plakat udarbejdes med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Du kan desuden købe plakater med striber og sjove motiver i Valdefars Webshop fra 199,-

Kunder og samarbejde – Alm. Brand
Illustration & bestillingsarbejde – Infografik

Illustration i infografik

Har du et komplekst budskab, der skal formidles visuelt? En lang tekst kan være kedelig, svært forståelig og grafisk uinteressant.

I stedet kan man omsætte de vigtigste pointer fra teksten til en infografik med illustration. Her dannes et hurtigt overblik over temaet, og tegningerne indbyder læseren til at gå på opdagelse i indholdet og forstå sammenhængene. Det er anslået, at hjernen behandler visuel information op til 60.000 x hurtigere end tekst! Infografikken kan udarbejdes til både tryk, web og film.

Kunder og samarbejde – Information
Illustration & bestillingsarbejde – Regler & fagbegreber

Illustration af regler og fagbegreber

Det er også en god idé at bruge illustrationer, når du skal forklare et eller andet teknisk, eller noget som kræver indførsel i en masse faglig terminologi. Fx hvis du sælger droner, og skal forklare dine kunder om reglerne for droneflyvning i Danmark, som i dette eksempel, der er en del af en serie jeg har tegnet for droner.dk.

Illustrationerne kan fx bruges enten i blogartikler på din hjemmeside, eller i Power Point-præsentationer, når du holder foredrag. Her er en forklarende tegning rigtig rar at kunne læne sig op af.

Kunder og samarbejde – Droner.dk
Illustration & bestillingsarbejde – Skiltning & Kort

Illustration på skiltning & kort

Valdefar laver skilte og kort til events, koncerter, festivaler og lign. Jeg har tidligere leveret bl.a. facadeskiltning til MeyersRoskilde Festival, landkort til Apple Flower Festival og illustrerede guides til COMA.

Traditionel skiltning ved events er ofte både kedelig og til tider formanende, og bliver derfor tit overset. Illustrerede skilte med humoristiske tekster kan til gengæld gøre budskaberne både visuelt indbydende og underholdende, så dine gæster forstår og husker dem.

Illustration & bestillingsarbejde – Emballage & merchandise

Illustration på emballage & merch

Illustrationer gør sig også rigtig godt på labels, etiketter, emballage og merchandise. Her har Valdefar tidligere leveret illustrationsarbejde til blandt andre Meyers og Bongorama, samt til et samarbejde mellem Mikkeller og Meyers, hvor etiketten til deres pæreøl, William, skulle iklædes en anderledes illustration end deres grafiske univers.

Motiver leveres til alle formater, mens tryk leveres af en 3. part.

Kunder og samarbejde – Meyers

Illustration i explainervideoer

Når en statisk infografik ikke helt er nok til at tydeliggøre dit budskab, kan du i stedet få produceret en explainervideo.

En explainervideo er en kort, animeret film, som belyser et emne i korte træk, så det bliver let for seeren at forstå det. I modsætning til flere bureauer, som producerer hurtige explainers med generisk stock-grafik, får du hos Valdefar udarbejdet et unikt produkt efter dine behov. Alt tegnes fra bunden, og udvikles i tæt samarbejde med kunden, så resultatet bliver præcist som ønsket.

Illustration i animationer

Har du brug for en unik GIF-animation til din blog eller dit website? En forklarende animation til din Power Point-præsentation? Eller måske en animeret intro til din YouTube-kanal? Animationer kan give al slags indhold et ekstra løft, når der både er illustration og bevægelse.

Valdefar.dk producerer unikke animationer til alt fra websites, film & tv, sociale medier, virksomhedspræsentationer og alt der i mellem.

Kunder og samarbejde – COMA club
Illustration & bestillingsarbejde – Storyboards

Illustration til storyboards

Valdefar tilbyder også illustration til produktionsselskaber og filmskabere, der har behov for simple storybords i præproduktionen.

Jeg har halvandet års erfaring som fastansat på reklamebureau, hvor jeg bl.a. har tegnet simple storyboards til reklamefilm på TV og contentfilm til Facebook. Et storyboard er ekstremt nyttigt i præproduktionsfasen af en film, så man kan få afklaret hvad der skal skydes, hvorhenne, hvordan billedet skal beskæres, osv.

Få et tilbud