fbpx

Illustration

Valdefar – Kunder og samarbejde

Illustration

Valdefar – Kunder og samarbejde

Valdefar.dk laver illustrationer, animationer og striber og grafik. Det hele laves fra bunden efter dine ønsker, så du får et fedt produkt, som kan skaffe dig flere kunder, hjælpe dine medarbejdere eller fange dine læseres opmærksomhed.

Herunder kan du se eksempler på forskelligt illustrationsarbejde du kan få lavet hos Valdefar.dk, eller du kan læse udtalelser fra tidligere kunder og samarbejdspartnere her.

Illustration & bestillingsarbejde – Artikelillustrationer og striber

Illustration til artikler & blogs

Har du skrevet en artikel eller et blogindlæg, der mangler en visuel krog? En illustration giver blikfang, vækker nysgerrighed og øger sandsynligheden for at dine indlæg bliver læst – både på blogs, websites, sociale medier og i traditionelle, trykte formater.

Dine artikler kan både suppleres med en stor hovedillustration, en lille vignettegning, en iøjnefaldende thumbnail til deling på de sociale medier eller en kort stribe, der indrammer tekstens tema.

Valdefar.dk har tidligere leveret artikelillustrationer til bl.a. Metroxpress, Alm. Brand, Radikale Venstre, Webamp og Droner.dk.

Kunder og samarbejde – Metroxpress
Illustration & bestillingsarbejde – Plakater og tryk

Illustration på plakater & tryk

Valdefar.dk laver også illustrationer til brug på tryksager, som fx plakater, foldere eller rollups, mm. Illustrationerne gør dit tryk langt mere interessant at kigge på, end generisk stock-fotografi og lange tekstblokke, som man ellers ofte ser.

Du kan desuden købe plakater med striber og sjove motiver i Valdefars Webshop fra 199,-

Valdefar har tidligere leveret illustrerede plakater til bl.a. Meyers, COMA club og Rudersdal Kommune.

Kunder og samarbejde – Alm. Brand
Illustration & bestillingsarbejde – Infografik

Infografik

Har du et komplekst budskab, der skal formidles visuelt? Lange tekster, rå data og Excel-diagrammer er røvsyge, svært forståelige og grafisk uinteressante.

I stedet kan du få omsat de vigtigste pointer fra dit datasæt til en fængende infografik med illustrationer. Her dannes et hurtigt overblik over temaet, og tegningerne indbyder læseren til at gå på opdagelse i indholdet og forstå sammenhængene.

Valdefar.dk har tidligere leveret infografik til bl.a. GoDeed og Erhvervshus Hovedstaden.

Kunder og samarbejde – Information
Illustration & bestillingsarbejde – Guides og forklaringer

Guides & forklaringer

Du kender dem både fra lufthavnen, shoppingcentret og fra samleinstruktionerne til dit nye stuemøbel. Forklarende tegninger kan ofte være langt mere brugbare end tekster, fx hvis dit publikum taler forskellige sprog, eller hvis det er børn der ikke er gamle nok til at læse. Alle kan forstå en tegning, hvad enten det er på informationstavlen i centret, plakaten i venteværelset eller på din tablet eller telefon.

Valdefar.dk har tidligere leveret forklarende illustrationer til bl.a. Meyers, Grab’n Go Burgers og Erhvervshus Hovedstaden.

Kunder og samarbejde – Erhvervshus Hovedstaden
Illustration & bestillingsarbejde – Regler & fagbegreber

Illustration af regler & fagbegreber

Illustrationer er også nyttige, når du skal forklare noget mere teknisk, eller stof som kræver indførsel i en masse faglig terminologi. Fx hvis du sælger droner, og skal forklare dine kunder om reglerne for droneflyvning i Danmark, som i dette eksempel, der er en del af en serie Valdefar.dk har tegnet for droner.dk.

Illustrationerne kan fx bruges enten i blogartikler på din hjemmeside, eller i Power Point-præsentationer når du holder foredrag. Her er en forklarende tegning rigtig rar at kunne læne sig op af.

Kunder og samarbejde – Droner.dk
Illustration & bestillingsarbejde – Ikoner & symboler

Ikoner & symboler

Ikoner kan være alt fra de velkendte piktogrammer du bl.a. kender fra dørene på offentlige toiletter, til de små symboler du finder på vaskemærket i nakken på din trøje. Ikoner er uhyre nyttige, når du skal have din modtager til hurtigt at afkode et simpelt budskab, uanset om det er “hvor er mejeriafdelingen?” eller “kan jeg putte denne her i mikroovnen?”.

Valdefar.dk leverer, i samarbejde med reklamebureauet Marketsquare, løbende ikoner og små illustrationer til brug på skiltning i Grønlands største dagligvarekæde, Pilersuisoq.

Kunder og samarbejde – Marketsquare A/S
Bogillustrationer for KOMPAN A/S

Bogillustrationer

Kun de mest hårdkogte akademikere jubler ved synet af en tætskreven moppedreng på mange hundrede sider, uden et eneste billede til at aflaste øjnene. Bogillustrationer er et fabelagtigt supplement til tekst, hvad enten der er tale om skøn- eller faglitteratur. Især når det kommer til børneudgivelser er tegningerne et absolut must.

Valdefar.dk har bl.a. leveret bogillustrationer til Kompan A/S (på billedet), fagbøger til Droner.dk samt flere private bogprojekter.

Kunder og samarbejde – Kompan A/S
Illustration & bestillingsarbejde – Skiltning & Kort

Skiltning & kort

Valdefar.dk laver også illustrerede skilte og kort til events, koncerter, festivaler og lign.

Traditionel skiltning ved events er ofte både kedelig og til tider formanende, og bliver derfor tit overset. Illustrerede skilte med humoristiske tekster kan til gengæld gøre budskaberne både visuelt indbydende og underholdende, så dine gæster forstår og husker dem.

Valdefar.dk har tidligere leveret facadeskiltning til Meyers på Roskilde Festival (på billedet), landkort til Apple Flower Festival og illustrerede guides til Grab’n Go Burgers på Reffen.

Kunder og samarbejde – Meyers
Illustration & bestillingsarbejde – Emballage & merchandise

Emballage & merch

Illustrationer gør sig også rigtig godt på labels, etiketter, emballage og merchandise. Det kan fx være på flaskeetiketter, fødevareemballage, muleposer eller lign.

Valdefar.dk har tidligere leveret illustreret emballagedesign til blandt andre Meyers og Bongorama, samt til et samarbejde mellem Mikkeller og Meyers på øletiketten William.

Kunder og samarbejde – Danske Commodities

Explainervideoer

Når en statisk infografik ikke helt er nok til at tydeliggøre dit budskab, kan du i stedet få produceret en explainervideo.

En explainervideo er en kort, animeret film, som belyser et emne i korte træk, så det bliver let for seeren at forstå det. I modsætning til flere bureauer, som producerer hurtige explainers med generisk stock-grafik, får du hos Valdefar.dk udarbejdet et unikt produkt efter dine behov. Alt tegnes fra bunden, og udvikles i tæt samarbejde med dig, så resultatet bliver præcist som du forestiller dig det.

Valdefar.dk har tidligere leveret animerede explainervideoer til bl.a. FOA, Dagbladet Information, Meyers.

Kunder og samarbejde – Webamp

Animationer

Har du brug for en unik GIF-animation til din blog eller dit website? En forklarende animation til din Power Point-præsentation? Eller måske en animeret intro til din YouTube-kanal? Animationer kan give al slags indhold et ekstra løft, når der både er illustration og bevægelse til stede.

Valdefar.dk producerer unikke animationer til alt fra websites, film & tv, sociale medier, virksomhedspræsentationer og alt der i mellem.

Valdefar.dk har tidligere leveret animationsarbejde til bl.a. Dagbladet Information, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Krithfilm og Skiltestedet.dk.

Kunder og samarbejde – Skiltestedet.dk
Illustration & bestillingsarbejde – Storyboards

Illustration til storyboards

Valdefar.dk tilbyder også illustration til produktionsselskaber og filmskabere, der har behov for simple storybords i præproduktionen.

Med halvandet års erfaring som fastansat på reklamebureau, har Valdefar.dk bl.a. har tegnet simple storyboards til reklamefilm på TV og contentfilm til Facebook. Et storyboard er ekstremt nyttigt i præproduktionsfasen af en film, så man kan få afklaret hvad der skal skydes, hvorhenne, hvordan billedet skal beskæres, osv.

Som fastansat på reklamebureauet Marketsquare har Valdefar.dk tidligere tegnet storyboards til produktion af reklamefilm for bl.a. BR, MENY og Sportmaster.

Kunder og samarbejde – COMA club

Få et tilbud

Google anmeldelser
5.0
Baseret på 55 anmeldelser
×
js_loader