fbpx

Virksomheds illustration

Forside » Illustration » Virksomhedsillustration

Valdefar kunder
Valdefar kunder mobil

Strategi som tegning

Mockup af wallart på banner for Danske Commodities

Uanset om du arbejder i en stor eller mindre virksomhed, er det vigtigt at udvikle strategi for fremtiden. Hvad er virksomhedens vision og mission, hvilke kundesegmenter henvender I jer til, hvordan vil I løse deres problemer, og hvilke udfordringer kan opstå på vejen?

Denne proces kan være kompleks, og bølgerne kan somme tider gå højt til strategimøder og workshops, hvor det er vigtigt, at man hele tiden bevarer fokus, og får fastholdt de vigtigste pointer fra mødet. Her kommer virksomhedsillustration ind i billedet.

Med en flot og overskuelig strategitegning bliver det lettere for dig, dine kolleger og medarbejdere at huske de væsentligste pointer fra mødet og bevare fokus på det, der virkelig betyder noget. Se mere på denne side.

Papirer

Vidste du, at?

Papirer
Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.

Nysgerrig?

Papirer

Vidste du, at?

Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Indlæg på sociale medier, som inkluderer billeder har 650 % større engagement end med ren tekst.

Nysgerrig?

Vidste du?

Folk husker kun 10-20 % af skreven/talt information, mens de husker 65 % af visuel information.
Billeder bearbejdes mellem 6 og 600 gange hurtigere i hjernen end tekst.
Grafisk facilitering & speed drawing

Virksomheds illustration som live tegning

Livetegning er en utroligt stærk måde, at få forankret en masse tale på en visuelt interessant og overskuelig måde. Det foregår ved, at der er en illustrator til stede ved jeres møde, workshop eller konference, og her sørger vi for, at få illustreret de vigtigste pointer og keywords fra begivenheden, så de bedre kan huskes og forstås af dit publikum både under og efter begivenheden.

Erhvervshus Hovedstaden
“Valdefar Studio var fleksibel og hurtigopfattende i processen.”
Plakat tegnet for E-nettet om Digital Tinglysning

Virksomheds illustration på tryk

Mennesker tænker visuelt, og hvis du har et ønske om at du og dine kollegaer holder fokus på jeres virksomheds mission, så kan du med fordel få illustreret en stor, spektakulær strategitegning enten som plakat, banner eller vægmaleri. Dette kan hænge i virksomhedens hovedkontor, kantine, reception – eller for den sags skyld på toilettet – så I dagligt mindes om, hvad der er vigtigt, og hvor I gerne vil rykke jer hen.

E-nettet logo
“Valdefar forstod lynhurtigt vores idé og leverede et imponerende stykke arbejde.”
  • Louise Enghave Dons, Marketing Manager, E-nettet
Animation – Præsentationer & foredrag

Virksomheds illustration i præsentationer

Vi kender alle den lange, tørre PowerPoint-præsentation med en masse tekst, bullets og grå grafer, som kan være svær at holde fokus på, når klokken nærmer sig 16, og energien er være ved at brugt op. Her kan du virkelig vinde meget, ved at peppe dit indhold op med illustrationer og animationer!

En strategitegning kan udgøre dit hovedelement på et slide, eller du kan sågar få udarbejdet indholdet som en animation med lyd og musik – som garanteret kan fastholde dit publikum, selv på en mandag eftermiddag.

Danske Commodities
“Næsten uden forudgående viden var Valdefar i stand til at sætte en masse gode billeder på virksomheden.”

Virksomheds illustration som explainervideo

Animerede explainervideoer er en effektiv måde at kommunikere komplekse emner, som for eksempel en virksomhedsstrategi eller vision.

Explainervideoen forenkler emnet, fastholder dine seeres opmærksomhed med illustrationer, musik og lyd, og kan bruges til at styrke jeres fokus og medarbejderinvolvering.

BartenderBar logo
“Valdefar er fuldstændig suveræn og unik inden for sit fagfelt og arbejder hamrende professionelt, effektivt og kvalitetsbevidst.”

FAQ om strategi & virksomheds illustration

Hvad er virksomheds illustration?

Virksomhedsillustration, også kendt som ‘corporate illustration’ eller strategitegning, er en service, hvor en illustrator assisterer en virksomhed med at skabe visuelt overblik over virksomhedens egne processer og strategier for fremtiden.

Det er et stærkt værktøj, som både kan hjælpe med at opretholde overblikket over en række emner på en visuel måde og samtidig hjælpe med at formidle processer og strategier til medarbejdere og samarbejdspartnere.

Typisk foregår det enten med livetegning under et møde eller en workshop. Eller alternativt aftaler man indholdet på forhånd, og får illustreret en stor, imponerende plakat eller banner, som kan placeres ved indgangen eller i kantinen.

Er virksomheds illustration det samme som livetegning?

Ikke altid. Én form for virksomhedsillustration kan eksempelvis være live tegning, også kendt som grafisk facilitering, hvor en illustrator assisterer under et møde, workshop eller konference og illustrerer talernes emner på en flot og visuelt overskuelig måde.

En anden form for virksomhedsillustration kan være et planlagt artwork, hvor man i samarbejde med illustratoren aftaler illustrationens indhold. Derefter bliver værket rentegnet og kan enten trykkes eller males direkte på væggen i virksomheden, hvor det kan skabe begejstring og inspiration blandt medarbejderne.

Er virksomheds illustration det samme som infografik?

Det kan man godt sige. Infografik er en bred betegnelse for et visuelt værk, hvor man gennem en kombination af illustrationer, grafer og tekst formidler komplekse oplysninger på en visuelt stimulerende og overskuelig måde.

Som et eksempel kan man både lave infografik om mælkens rejse fra koen på marken til kartonen i køleskabet. Men man kan også skabe infografik om virksomheden bag mælkeproduktionen og give indsigt i deres økonomi. Dette kaldes virksomhedsillustration.

Hvor er det godt at bruge virksomheds illustration?

Virksomhedsillustration er mest oplagt til store og mellemstore virksomheder og myndigheder, som har mange medarbejdere og komplekse processer. Her kan det nemlig være fordelagtigt at få tydeliggjort planer, mission og vision for fremtiden på en visuel måde, så alle kan være med.

Derfor er virksomhedsillustration velegnet til eksempelvis:
• Møder
• Messer
• Workshops
• Plakater og bannere til kontoret

Hvad koster virksomheds illustration?

Prisen på en virksomhedsillustration varierer efter dine ønsker og behov.

En enkel version med simpel tekst og ikoner uden farver er billig, men giver begrænset opmærksomhed.

En mere avanceret grafik med engagerende tekst og store, farverige illustrationer er dyrere, men tiltrækker et større publikum.

Valdefar Studio har erfaring med at levere virksomhedsillustration i forskellige størrelser og prisklasser. Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Hvordan laver man virksomheds illustration?

Hos Valdefar Studio følger vi en arbejdsproces, der starter med idéer og skitser, som vi løbende reviderer i samarbejde med dig, og slutter med rentegning, farvelægning og eksport. Se mere.

Vores illustrationer begynder altid som skitser på papir og bliver færdiggjort ved hjælp af software som Photoshop, Illustrator og InDesign. Man kan også supplere med stock eller AI-genereret grafik for en mere økonomisk løsning.

Valdefar logo 2023 Få et tilbud ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
5.0
js_loader