fbpx

Artikelillustration

Valdefar – Kunder og samarbejde

Artikelillustration

Valdefar – Kunder og samarbejde
Illustration & bestillingsarbejde – Artikelillustration

Er du blogger, freelancejournalist eller tekstforfatter, og har du lige skrevet månedens bedste indlæg? Fedt! Hvor ville det dog være ærgerligt, hvis din tekst ikke fik det antal views den fortjener, fordi læserne skøjtede forbi artiklen, da den ved første øjekast så kedelig ud.

En artikelillustration er visuelt indbydende, vækker nysgerrighed og øger sandsynligheden for at dine indlæg bliver læst – både på blogs, websites, sociale medier og i trykte udgivelser. Læs videre og se eksempler på hvilken type artikelillustrationer, du kan få lavet hos Valdefar.dk.

Kunder og samarbejde – Metroxpress

Artikelillustration i trykte medier

Den klassiske artikelillustration kender du fra de velkendte, trykte medier, som aviser, magasiner eller fagblade. Illustrationen optræder typisk i en væsentlig størrelse i starten af artiklen, og har først og fremmest til formål at skabe blikfang og nysgerrighed omkring artiklens tema. Motivet er typisk en form for kommentar til artiklen, eller en illustration af et uddrag fra teksten.

Valdefar.dk har tidligere leveret artikelillustrationer og striber til den daværende gratisavis Metroxpress (nu BT Metro), som dengang blev læst af op mod 500.000 danskere på nettet og i den trykte avis.

Kunder og samarbejde – Metroxpress
Illustration & bestillingsarbejde – Illustrationer til blogs

Artikelillustration i blogindlæg

Siden blog-formatets undfangelse, er der kun kommet flere spillere på banen. Blogs benyttes ofte af virksomheder og organisationer som selvpublicerede online-medier, hvorigennem de kan fortælle om det de ved mest om. Der er dog rigtig høj konkurrence om opmærksomheden, fordi der findes så mange gode blogs derude. En iøjnefaldende og interessant blogillustration kan mangedoble sandsynligheden for, at det er dit indlæg som bliver læst, i stedet for konkurrentens.

Valdefar.dk leverer blogillustrationer til webbureauet Webamp, og har tidligere leveret blogillustrationer til Danmarks største forhandler af droner, Droner.dk.

Kunder og samarbejde – Webamp
Illustration & bestillingsarbejde – Illustrationer til sociale medier

Illustrationer til sociale medier

Når man laver artikelillustrationer til blogindlæg og online-udgivelser, er det vigtigt at optimere dem til deling på de sociale medier. Især på Facebook og LinkedIn er der mange som deler artikler og blogindlæg, og her er det af allerhøjeste vigtighed, at linket bliver bemærket i strømmen af content. Tænk blot over, hvor ubarmhjertig du selv er, når du på et millisekund vurderer om en artikel i dit feed er interessant nok til dig, før du hastigt scroller videre med din tommelfinger.

Valdefar.dk har mange års erfaring med udarbejdelse af illustrationer, som har stop-effekt og vækker læserens nysgerrighed.

Kunder og samarbejde – Droner.dk
Kunder og samarbejde – Alm. Brand

Sjove striber til dine læsere

Valdefar.dk startede som – og er stadig – en side, hvor du kan læse sjove striber og illustrerede indlæg. Med snart 8 års erfaring i udarbejdelse af morsomme tegninger, som folk har lyst til at dele med deres venner, kan Valdefar.dk også hjælpe dig med at komme tættere på dit publikum, igennem illustreret indhold.

Tag et kig på Valdefars striber, og se selv!

Få et tilbud på artikelillustration

Google anmeldelser
5.0
Baseret på 55 anmeldelser
×
js_loader