fbpx
Epico Nextgen logo
Animeret explainervideo

Explainervideo

 

Valdefar Studio hjalp i 2020 Danmarks hurtigst voksende IT-konsulenthus, EPICO, med at illustrere og animere en underholdende og informativ explainervideo om deres talentprogram, EPICO NextGen.

Filmen skulle forklare om NextGen til potentielle ansøgere – hvem NextGen er, hvordan det fungerer, og hvad man får ud af det som ansat. Filmen blev lavet i forskellige versioner til brug på sociale medier og website.

Se den fulde explainervideo:

Epico Nextgen logo
“Vi kan udelukkende give de varmeste anbefalinger til Valdemar, og varmt anbefale Valdefar som formidler af brand.”
  • Sara Høyer Tækker, Marketing & Communications Manager, EPICO

Formål og målgruppe

Filmen skulle bruges både som videoannonce på de sociale medier, men også som introduktionsfilm til messer og seminarer, hvor EPICO fortæller om deres talentprogram til interesserede unge.

Filmens stil og tone skulle ramme en balance mellem det underholdende og vilde, samt det seriøse og professionelle. Det hele er uniformeret i EPICOs bordeaux/røde farver.

Versionering af video

Filmen blev lavet i 3 versioner: en “hovedfilm” på 1 minut, en “procesfilm” på 45 sek og en samlet film med førnævnte på 1,5 minut. Ved at dele filmene op på denne måde, får man flere muligheder for at bruge filmene mere korrekt og målrettet til de bestemte steder hvor man vil vise dem. Eksempelvis er det smart med en kort film, der kun fortæller om processen til en landingpage på hjemmesiden, mens den fulde film er oplagt til en messe eller et oplæg.

Speak & lydmix

Filmene blev speaket af den dygtige Millespeak. Lydeffekterne er indkøbt fra Audiojungle.com, og musikken fra PremiumBeat.com. Al klipning og sammensætning af lyd og billeder er lavet af Valdefar Studio. Det endelige lydmix (justering af lydniveauer) blev lavet af Martin Sloth fra MS Produktion.

»EPICO-IT A/S har fået produceret en animationsvideo hos Valdefar.Vi er MEGET tilfredse med samarbejdet, forståelsen af brandet, engagementet og selve produktet. Vi kan udelukkende give de varmeste anbefalinger til Valdemar, og varmt anbefale Valdefar som formidler af brand.«
– Sara Høyer Tækker, Marketing & Communications Manager, EPICO
Valdefar logo 2023 Få et tilbud på ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
Explainers – Informations Medieskole 2018 text Arkivet Ikoner til supermarked – KNI/Pilersuisoq 2018
5.0
js_loader