fbpx
Grafik om landbrug for Novo Nordisk Fonden, 2023

Grafik om landbrug

I 2023 hjalp Valdefar Studio Novo Nordisk Fonden med at udarbejde to store og komplekse illustrationer om bæredygtigt landbrug. Grafikken skulle visualisere overgangen fra konventionelt landbrug til nye og mere bæredygtige teknologiske løsninger inden for landbruget.

Grafikken skulle bruges af Novo Nordisk Fonden primært til præsentationer og møder med politikere og repræsentanter fra landbruget. Her havde de brug for en god og letforståelig visuel støtte til at tale ud fra.

Se flere detaljer om projektet her på siden.

Grafik om landbrug - Novo Nordisk Fonden, 2023
Grafik om dansk landbrug, illustreret for Novo Nordisk Fonden i 2023. Tryk for at se stor størrelse.

Landbrug i vektorgrafik

Illustrationen blev færdiggjort i farverig, skalérbar vektorgrafik. På denne måde sikrede vi, at grafikken altid kunne skaleres både op og ned uden tab af kvalitet, uanset om den skulle bruges på små skærme eller store trykte bannere.

De mange detaljerede figurer er også opdelt i lag, så de kan flyttes og indsættes efter behov på websider, PowerPoint-præsentationer osv.

Illustrationen blev opdelt i to store figurer. Den venstre figur illustrerede det konventionelle landbrug med store monokulturer, ældre udstyr og begrænset plads til natur og biodiversitet.

Den højre figur illustrerede fremtidens landbrug med opdelte zoner til landbrug, skovbrug, naturområder, vandområder osv. samt de teknologiske løsninger, der kunne gøre det muligt.

Novo Nordisk Fonden
“Mange tak for et godt samarbejde fra vores side! Det har været rigtigt spændende!”

Fra skitse til færdig grafik

Det var vigtigt, at vi i fællesskab fastlagde rammerne for opgaven og grundigt undersøgte den indledende brief. Emnet indeholdt meget kompleks faglig information om biologi, landbrug og kemi. Derfor var det nødvendigt, at vi først opnåede forståelse for dette.

Der blev løbende sendt skitser til godkendelse hos Novo Nordisk Fonden. Skitserne blev revideret løbende, og da de endelig blev godkendt, blev illustrationerne rentegnet og farvelagt i færdig vektorgrafik.

Projektet blev færdiggjort i samarbejde med Sanne Cecilie Larsen (freelancer, Valdefar Studio), der stod for rentegning af elementerne før endelig vektorisering og grafisk opsætning.

Valdefar logo 2023 Få et tilbud ↓
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
5.0
js_loader
Du kan også skrive til mail@valdefar.dk
Eller ringe på tlf +45 60565328
text Arkivet Faktaark om cykling – Vejdirektoratet 2022
5.0
js_loader