fbpx
Mobilselskabet Call Me har længe markedsført sig med sætningen: "Tal ordentligt. Det koster ikke noget." Jeg vil gerne starte min egen kampagne. Den skal hedde: "SKRID! DU ER I VEJEN, DIT FEDE LÆS LORT!" Af Valdefar. www.valdefar.dk
Den tager sit afsæt i et emne, som jeg ved at alle har en mening om, nemlig trafikken. Jeg har selv kørekort til personbil, lastbil, cykel, symaskine og lego racerbil... altså det vi kalder "fuld plade" på godt, gammeldags rigsdansk. Jeg er således Danmarks bedste trafikant, og derfor vil jeg nu belære alle jer andre grødhoveder, om alt det I gør forkert på vejene:
Kan du se den der? Det er en helle. Når der er sådan en bandit ved stoppestedet, så er det dit eget fede ansvar, at læsse din blege krop derover i god tid, og pænt vente dér til bussen ankommer.
For hvis du står her, når den holder ind... ja, så kan du sgu blive nødt til at finde en køreplan, og kigge efter den næste bus. For der er absolut ingen chance for, at jeg gider hakke bremsen i, fordi du var for fucking doven til at høvle dit korpulente lortelegeme over på hellen i tide.
Let røven. Men hvad så når der IKKE er en helle, hva'? Hva'?
Det er her det rigtig ofte går galt. Det er selvfølgelig cyklisterne, der skal standse, og vente pænt på, at alle er kommet sikkert af og på bussen. MEN FØRST NÅR BUSSEN HOLDER FUCKING IND TIL SIDEN, SKIDERIKKER!!!
"Jeg kan se bussen 4 km ude i horisonten!", "Det er vores RET som skatteydende borgere, at opholde os på cykelstien ved påstigning på bussen, jf. færdselslovens §27, stk. 4"
Er det her dig, dit selvretfærdige, kappeklædte, møgbelastende PIKHOVED?! "Er det en fugl?", "Er det er fly?" Nej, det er ... BUSSEMAN. Han kæmper for din ret til at stå i vejen.

(striben fortsætter under den sorte boks)

Valdefars Nyhedsbrev

Få de nyeste striber direkte i din indbakke!


Her er, hvad I ikke fatter: Når du og dine medsammensvorne buspassagerer beslutter jer for at vælte ud på cykelstien før bussen overhovedet er i nærheden, så spilder I ikke bare min og jeres egen tid - I koster faktisk også mig og de øvrige cyklister PENGE! "NU har du tabt sutten! Penge?! Hvad helvede snakker du om?"
Det skal jeg fortælle dig: Når jeg kører 15 km/t, så forbrænder jeg 32 kJ i minuttet. Det svarer til 7,6 kcal eller ca. en halv agurk.
En agurk koster i skrivende stund 40 kr. på et norsk skisportssted. ALTSÅ KOSTER DET MIG 20 KR. Hver eneste gang jeg skal bremse op og spilde min dyrebare energi, fordi din fede røv står i vejen på cykelstien.
Jeg er ganske overbevist om, at jeg ville have været rigere end Jeff Bezos, Joakim von And og Dynelarsen tilsammen på nuværende tidspunkt, hvis blot jeg kunne slippe for at spilde så meget tid og kræfter på at fucking bremse hele tiden.
Så næste gang du ser mig komme kørende... op ad bakke. I regnvejr. Med vinden piskende i mit smertende ansigt.
... og dig og de andre fladpander synes, at det er pissefedt at flagre ude på cykelstien, flere minutter før bussen ankommer... så forestiller jeg mig scenen fra Ringenes Herre 3, hvor orkerne bruger soldaternes hoveder som skyts i katapulterne - bare hvor jeg høvler jeres grimme knopper efter bagenden af bussen, og forhåbentlig rammer en af de der nedtursreklamer for et eller andet elendigt lokalteater i samme omgang. Flyt jer! Af Valdefar. www.valdefar.dk
I næste afsnit af "SKRID du er i vejen, dit fede læs lort": Overhalinger

Har du også en hade-adfærd i trafikken?

Skriv det i kommentarfeltet nedenunder, og så kan det være dit forslag kommer med i næste stribe!

SkodMehSkægtSjovtHysterisk
(11 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Læs flere striber

Illustration & bestillingsarbejde
Valdefars Webshop - Plakater og gøgl til kontoret, kaffestuen eller tønden

3 Kommentarer

Deltag i diskussionen og fortælle os din mening.

Hildasvar
26. november 2018 på 20:57

Når en langsom cyklist der aller sidst kommer sneglende op mod det røde kryds og nærmest lunter ind foran det – langt hurtigere felt, der havde passeret ham/hende flere gange – og så placerer sig aller forrest, helt ude i krydset eller endog dækkende for fodgængerstriberne. Således at når lyset blir grønt holder der en “snegl” og spærrer for alle os der gerne ville have lidt fart på. Utroligt!!!

Rødsvar
26. november 2018 på 18:09

Dem der absolut skal køre i 3. vognbane på motorvejen, og notorisk nægter at trække ind til højre, selvom der er oceaner af plads… Skrub nu for helvede ind til højre, det er sgu da ikke raketvidenskab….

Albertesvar
26. november 2018 på 17:48

Jeg fucking fucking megaherre fucking bliver mongol når der er kø i forbindelse med et lyskryds, og folk lige skal møve røven med over, selvom der ikke er plads til deres lorte Fiat 500 på den anden side af krydset, så de kommer til at holde MIDT ude i det, og ender med at spærre for alle andre der skal over for grønt den anden vej.
Hold nu til-fucking-bage.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do ska' OD! text Arkivet TEST: Hvilken butiksejer er du?