Statusupdate: Hold da kæft, der var tryk på i går! Jeg spiste rød bøf m. bernaise på Hereford, drak nitten tequila-shots, dansede hele natten og endte med at ørle i en skraldespand på Halmtorvet. Var nødt til at sygemelde mig i dag! Hvem var ham jeg snavede?
Vild aften jeg havde i går! Jeg spiste rød bøf m bernaise på Hereford, dansede hele natten og endte på Halmtorvet... Hvem var ham jeg snavede?
Vild aften jeg havde i går... Jeg dansede hele natten og endte på Halmtorvet. Hvem var ham jeg snavede?
Havde en sjov og ansvarlig aften.

SkodMehSkægtSjovtHysterisk
(3 stemmer, gennemsnit: 4,33 ud af 5)
Loading...

Læs flere striber

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De bedste øjeblikke på twitter text Arkivet Ting gamle mennesker gør på nettet