Facebook bingo. Hvor forudsigelige er dine venner? Tjek dit news feed og sæt kryds ved alle udsagn der passer.
1. Nogen har kommenteret på vejrsituationen, ex. "JAA, SOL". 2. Nogen har checket ind på deres arbejdsplads eller i lufthavnen. 3. "Jeg har mistet min mobil i fuldskab - kan kontaktes her." 4. Nogen har omtalt dem selv "man" i en statusopdatering. 5. Nogen har uploadet en video, hvor de drikker øl eller bader.
6. Nogen har tagget "de bedste" eller "ham/hende den dejlige" 7. Nogen har linket til en vare på DBA, som de prøver at sælge. 8. Nogen har uploadet et foto af deres fødder på en strand/pool. 9. Nogen har uploadet et madfoto og listet alle ingredienser.
RESULTAT. 0 kryder = Dit feed er en oase af originalitet. 1-3 krydser = Dine venner er inspirerende. 4-6 krydser = Dit feed må være uinteressant. 7-8 krydser = Dine venner må være robotter. 9 krydser = Din facebook er et inferno af floskler og frygtelige trends. Den eneste løsning er at dele denne test og slette alle diner venner.

SkodMehSkægtSjovtHysterisk
(2 stemmer, gennemsnit: 4,00 ud af 5)
Loading...

Læs flere striber

Kommentarer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Forskellen på LinkedIn og Facebook text Arkivet Valdefar skifter navn til Valdemor