Så du vil lave spaghetti med kødsovs. Cool nok, bro. Men lad os lige blive enige om en ting først. LAD FUCKING VÆRE med at kalde det spaghetti med kødsovs. Retten hedder spaghetti bolognese, og det er en undervurderet gudespise såfremt den ellers bliver lavet ordentligt.
Ja, jeg plejer ellers at lave den sådan her: Steg noget billigt kød. Put flåede tomater i. Så er den ged kraftedeme barberet. Mmm, det er ikke så ringe endda.
FOR HELVEDE, NEJ. Din klovn. Nu skal jeg vise dig, hvordan man gør. Først tager du noget BACON. Ja, du hørte helt rigtigt. Fucking BACON. Mange tror fejlagtigt, at BACON kun er noget der hører brunch og andre særlige lejligheder til, men som det gamle ordsprog lyder: "BACON er en snack, BACON er et krydderi og BACON er en ret i sig selv" - Aristoteles, 315 f.v.t. Så skær dyret i tern og op i panden med det.
Mens svinet steger, snitter du en røvfuld løg og hvidløg, og forbereder dig på, at en eller anden kastreret kylling i forsamlingen pludselig udbryder: Jamen, jamen, jeg kan altså ikke lide løg!
Hvis du nogensinde hører nogen sige sådan, så slå dem i munden. Der er løg i alle retter i verden, måske med undtagelse af havregrød, risengrød eller øllebrød. Så det ser ud til, at der står grød på menuen, indtil vedkommende har fået hår på pikken, og er klar til at komme med i køkkenet, hvor vi putter løg (og sennep) i ALTING.
HER KOMMER DET VIGTIGSTE: Du kan spare på stort set det hele. Grøntsager, krydderier, you name it. Men kødet skal satme være i orden, din gnier. Sådan vælger du. "Hvis prisen er bedst, er det sikkert hest"
Husk også, at tyre nogle gulerødder og evt. noget selleri i kedlen. "Jamen, jeg kan altså heller ikke lide". Gu' kan du så. Suck it up. Lær at spise grøntsager. Okay, de flåede tomater kan vi ikke komme uden om. I med dem, og glæd dig, for NU BLIVER DET SJOVT.
Herunder kan du se min krydderi-matrix der endegyldigt slår fast, hvad man skal og ikke skal putte i en fucking bolognese. Det kan ikke understreges nok: kanel hører IKKE hjemme i en bolognese, medmindre du har tænkt dig at hamre noget spidskommen, røde kidneybønner og peberfrugt i, for så er det lige pludselig en chili con carne du er ude i. Beslut dig!
Til gengæld, skal du huske at tømme en halv flaske rødvin i baljen. Don Corleone siger: "Rigtige kokke laver mad med vin. Af og til hælder de det også i maden." Så er vi lige ved at være der. Her er to forbudte tricks, hvis din bolognese lige mangler det sidste.
Forbudt trick 1: Hvis den smager af vælling, så smid en oksebouillon i gryden, så skal du bare se løjer. Mega forbudt trick 2: Sjask lidt ketchup i, hvis den ikke er sød nok. Nu mangler vi bare, at få kogt noget pasta. Du har sikkert en eller anden spelt-veganer-stenalderkost-hippie-ven, som hårdnakket insisterer på, at pasta er Satans jordiske nøgle til Helvede, og at du burde bruge revet pastinak eller en lignende prætentiøs ingrediens i stedet.
Forklar ham roligt, at han selv kan få lov til at æde sine lede rodfrugter til han bliver 300 år gammel, mens du nyder din kridhvide pasta med et glas rødvin, og dør lykkeligt som 70årig. Spyt ham derefter i hovedet og giv ham fingeren. FÆRDIG. Servér med revet parmesan, frisk basilikum og oliven. VELBEKOMME.

SkodMehSkægtSjovtHysterisk
(2 stemmer, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Læs flere striber

ommentarer

Fortæl din mening, medmindre du er uenig.

Angiesvar
21. oktober 2015 klokken 15:47

Fantastisk at dyrevelfærden er prioriteret 🙂

Plasma Amelundsvar
7. oktober 2015 klokken 14:06

Bortset fra det, er "spaghetti bolognese", også noget pis at sige, så lad fucking være med det også. Det er der ingen italiener som siger. Desuden spiser man ikke spaghetti til "Ragù Alla Bolognese", men andre slags pasta som bedre kan "opsamle" kødsaucen som f.eks. penne eller tagliatelle.
Desuden laves denne ret også med svinekød.

Tinasvar
4. september 2015 klokken 00:56

Et godt trick når jeg laver bolognese godt med fine tern af, løg, porrer, blad selleti, rødløg, soltørrdde tomater i olie, pastinsk, hk oksekød, bacon, tomat koncentfat, rødvin, frisk basilikum evt laurbærblade og grøntsagsjuice sidst men ikke mindst lang kogetid på ca 2 1/2 time…

Lars Michael Juhlsvar
9. juli 2015 klokken 17:22

Fantastisk opskrift

Lotte Hoffsvar
13. august 2014 klokken 08:58

Du er dælme sjov du er!!!
og tilsyneladende højfin til at lave hysgo melma 🙂

Elizasvar
28. marts 2014 klokken 15:17

sjovt:) Men du nævner ikke noget om bacontypen? Skal den ikke være friland ligesom koen?

Jes Christian Børlumsvar
17. marts 2014 klokken 05:46

Kan jo også bare lave en go' ketchup selv, det er jo bare en måde et konservere tomater på.

Jes Christian Børlumsvar
17. marts 2014 klokken 05:42

Okay så stopper du Morkel – hvis der er cirka 300000 indbygger i Bologna er der nok cirka 400000 måder at lave den sovs på i samme by.

Jes Christian Børlumsvar
17. marts 2014 klokken 05:36

Den der med persille og laurbær stjæler jeg lige – go' ide

Alvildasvar
14. marts 2014 klokken 19:51

Tak for et godt grin, specielt når det er mig selv der er hippie vennen. Ps kan nu godt lide den klassiske version

Jesper Mølck Rasmussensvar
7. marts 2014 klokken 02:04

Tak for tippet! Bacon, rødvin, oregano og laubærblade gjorde eddermame nogle gode ting ved denne ret. MANGE flere opskrifter, tak!

Ilannguaq Kivioqsvar
4. marts 2014 klokken 15:41

Du kalder det prætentiøst at ville have fuldkorns hippie ingredienser i..? For mig er det lige så prætentiøst at fordømme ketchup til maden.. Hvad jeg kan li, propper jeg i min mad, og hvis man har et problem med det, må man tage en tudekiks og ta opvasken!

Men fee post ellers… 🙂

Isabella Heinrichsvar
4. marts 2014 klokken 13:46

Det blev lige lidt ekstra sjovt at lave Spaghetti BOLOGNESE i aften 😉

kikkz12svar
4. marts 2014 klokken 05:58

Puuuuuuha!! fat i nakken af dig og næsen ned i dine pomfritter med bearnaise sauce puuuha skam dig!!…. skal du også ha remoulade på din leverpostej og rødkål på din ristet hotdog?? Over i hjørnet med dig og skam dig, sammen med de andre tosser!!

tofsvar
2. marts 2014 klokken 23:04

Husk nu at koge det i MINDST 2 timer, og gerne længere. Den skal være så tør at det virker som kød med dressing på. Og HUSK at brune kødet ORDENTLIGT, så det rent faktisk er brunet, og ikke bare kogt. Ellers smager det af noget andet end bolognese!

ducksvar
1. marts 2014 klokken 01:50

hej valdefars – hvad er der galt med hestekød?

Paven Du Vedsvar
1. marts 2014 klokken 00:14

Hvis du vil have ordentligt kød, er det sgu dumt at æde en sortbroget malkeko. Hele livet har den fået suget energien ud gennem yveret, så du kunne lige så godt hakke en skosål…

Studerendesvar
28. februar 2014 klokken 21:51

Jamen det er helt perfekt! Mere af den slags, tak!

Alex Thirifayssvar
28. februar 2014 klokken 19:00

Mægtig griner, tak for den!

Helleqsvar
28. februar 2014 klokken 14:01

Basilikum! Nej, men hvidløg, et fed eller to, giver noget til retten 🙂 Og så er hvidvin det bedste, men man kan godt nøjes med en slat rødvin eller fire 🙂
… Bum, bum, bum…og så er selleri vel selleri, uanset om den er bleg eller grøn ? Bare den kommer i ..

Davidsensvar
28. februar 2014 klokken 12:28

Husk at Ansjoser er meget salt ……

Unknownsvar
28. februar 2014 klokken 11:40

BASILIKUM!?!??!???… Du må sgu-da være syg i potten!!! Men resten af din hjemmestrik er total i orden.

Unknownsvar
28. februar 2014 klokken 11:06

Røde kidney-bønner og hakket kød i en chili con carne? Så skal man losses så hårdt i sine indskrumpede rosinboller at man bliver reduceret til monokulekylært støv og siger av rigtig højt og mange gange! Chili laves på skært oksekød eller en oksebovklump og allerhelst sorte bønner, der ikke koger ud til klæge klumper. Og bacon! Mad uden bacon er til frigide vegetarer (det er en pleonasme, men hellere være på den sikre side).

Frank Mandrup Christiansensvar
27. februar 2014 klokken 22:45

Fed opskrift som helt sikkert bør serveres med hjemmelavet påstå. Det er lov her i huset.
Men jeg kalder det nu stadigvæk FUCKING spaghetti-kødsovs.

KirstenKsvar
27. februar 2014 klokken 21:19

Så sjovt…tak for et godt grin og for den pure skinbarlige sandhed…

Morten Falksvar
27. februar 2014 klokken 19:04

Ikke den bedste opskrift, men den går an. Det er dog godt skrevet.

jesper oksvar
27. februar 2014 klokken 18:05

Griner…. Men HADER oliven.

Unknownsvar
27. februar 2014 klokken 15:02

God humor og vise ord.

Mie Bilbergsvar
27. februar 2014 klokken 14:28

dahhh! Hvorfor har jeg ik´ set din blog noget før.
Virkelig sjovt.

Peter Libonati Brocksvar
27. februar 2014 klokken 13:29

Det hedder IKKE Spaghetti Bolognese. Det er ligesom at amerikanerne kalder en Mortadellapølse for Balony. Skide Amerikanere. Det hedder Ragù. Øv. Og hvad laver de grønne oliven?

Og når jeg har endelig fået det sure opstød ud af halsen; det er en ret sjov opskrift.

zoob77svar
27. februar 2014 klokken 11:27

God opskrift, sjovt skrevet.
Men at sidde at sige at en bolognese ikke er en kødsovs er bare fjollet.
Når man kalder Hipstere og den slags for prætentiøse, skal man ikke selv sidde og være høj i hatten over den måde folk kan lide deres kødsovs på. Slet ikke når kødsovs á la bolognese, betyder kødsovs som de lavede den i Bologna. Når man fraviger de traditionelle opskrifter på bolognese, mister man retten til at kalde det for bolognese.

Selvom jeg kan lave en hamrende genial hjemmelavet remolade, begynder jeg ikke at kalde den for bearnaise sauce, bare fordi de begge er gule og kan bruges som dyppelse til pommes frites

Lise-Lotte Laustsensvar
27. februar 2014 klokken 10:55

Jeg vil trække din opskrift frem hver gang jeg skal lave mad med humør, hvilket vil sige "ofte".. Kan godt være at det ikke er din ret vi faktisk skal ha til aften, men skidt-pyt med det for enhver anden ret vil også blive fremstillet med "humør"hatten på efter en hurtig gennemlæsning af opskriften på "Spaghetti Bolognese" 😀 Flere af dem, tak 😀

Eva Margit Szendreisvar
27. februar 2014 klokken 10:53

Har du tænkt dig at skrive en kogebog. Den vil blive et hit 🙂

Sidsel-Marie Winther Pragsvar
27. februar 2014 klokken 10:41

Oliven?

Unknownsvar
27. februar 2014 klokken 10:40

Men gulerødder skal altså være rå, ellers er de simpelthen for væmmelige. Kan man ikke nøjes med tomat og… nogle svampe?
Og big thums up for veganer-svineren… Damn lols

Marian N. Larsensvar
27. februar 2014 klokken 09:57

Fantastisk. Humor og madlavning i et – tak fordi du slår et slag for både økologi og kvalitetsråvarer!!!!

Daniel Jensensvar
27. februar 2014 klokken 09:48

Det der er god humor og god mad i én! Fantastisk !
Don Corleone <3

FestHestsvar
27. februar 2014 klokken 09:45

Sku ikke humor! Det er den pureste sandhed! Amen.

FrkWsvar
27. februar 2014 klokken 09:32

Ha ha! Fuldstændig enig mht. kanel – hvad sker der for det!!

K Jensensvar
27. februar 2014 klokken 08:31

simpelthen fantastik 🙂 Det kunne blive det nye kogebog for drengerøve 🙂

Steinar Mathiesensvar
27. februar 2014 klokken 02:51

Meget godt skrevet, så vet vi hvordan pasta lages i de bløte konsonanters land.

Iversvar
27. februar 2014 klokken 00:26

Det er suverænt den fucking bedste opskrift jeg længe har læst!
Tak, Valde Far!

Martin Hein Nielsensvar
27. februar 2014 klokken 00:22

Nej! Du har ret… Ikke korrekt hvis man har intentioner om at hade sin kødsovs! 🙂

Synes overhovedet ikke den er sjov, i øvrigt! Jeg tænkte at jeg bare har været uheldigt de omtrent 16-17-18-9800 gange jeg har presset fesen kødssovs i mig, af løgnagtig venlighed…
Så nej.. Ikke sjov men mere sørgeligt at at folk ikke allerede var klar over det! 😉

Kasper Mejlhedesvar
27. februar 2014 klokken 00:18

Sådan Valde! Tak for den.
Jeg vil dog indvende, at her på egnen købes godt kød for 1000 kr. ad gangen. Og det er ikke en portionsstørrelse, man cykler hjem med. Et drageskib går an.

Martin Hein Nielsensvar
27. februar 2014 klokken 00:16

Italien?! Så'n svindlerbule! Jeg er fuldstændig enig i opskriften! Hold nu min fede kæft, hvor har jeg brugt oceaner af kunstnerværdifulde minutter på at diskutere ingredienser i MIN EGEN FUCKING BOLOGNESE! – Har dog flere gange nu hørt fra uvidende underuddannede standard fesen bolognesenydende prøvesmagere, at lignende kvalitet ikke før er prøvet! – Hader når folk spilder værdifuld revet ko på at at dovne en såkaldt bolognese sammen til noget usselt smadderværk jeg ikke engang ville smide efter en zombie, hvor end det ville kunne redde min mor fra at blive flænset… Jeg er dog enig i Panchetta'en som er kobacon istedet for grisebasse… Grissebasse kan godt virke lidt for dominerende hvor ko er lidt mere push-over agtig.. Jeg foretrækker at stege det fuldstændig ihjel, så det er ligeså knasende som Poppeii indbygger.. Det er bare guf! Og tak for den uddybende forklaring! Keep it up!

Lysgaardsvar
27. februar 2014 klokken 00:13

Valde Far – det er sgu en klasseforklaret bolognese. Meeen – den laves altså også retti godt på skåret kød. Og ikke det der fars-pap. Ligesom med en retti chili. Simre i et par timer, så' den bar' go'!

Jesper Lykkebysvar
27. februar 2014 klokken 00:01

Klasse,, og så er den Børnevenlig 😉

Valde Farsvar
27. februar 2014 klokken 00:00

Selv tak, du!

Valde Farsvar
27. februar 2014 klokken 00:00

I know, er blevet gjort opmærksom på det et par gange efterhånden. But it's all in good fun.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 23:58

Elsker fisk! Ansjoser har bare aldrig været min favorit. Men det kan godt være, at det er på tide med et gensyn.

AmalieLyngstedsvar
26. februar 2014 klokken 23:57

men mega sjovt! og genialt lavet 🙂

AmalieLyngstedsvar
26. februar 2014 klokken 23:56

Hvis du kan spise løg og grøntsager er næste skridt fisk! og der er også ansjoser i alt muligt andet som fx leverpostej 🙂

Lausvar
26. februar 2014 klokken 23:50

jeje…herligt…tak for de gode tips!

Carsten Breidahlsvar
26. februar 2014 klokken 23:45

Sjov, men ikke korrekt opskrift 🙂

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:33

Det har jeg skam også eksperimenteret med.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:33

Gør det!

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:32

De gamle græske tænkere ligner sgu også allesammen hinanden.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:32

Tak ska' du ha'. Til gengæld fejler jeg en masse andet, som f.eks. allergi og irriteret tyktarm, så det går vel ud på et.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:32

Jeg ved det heller ikke, jeg har været her i halvandet år! Men det er jeg glad for. Tak.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:31

Selv tak, du. Jeg takker også.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:31

Carbs for president.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:31

Lyder godt.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:30

wat

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:30

Tak, tak. Det er jeg ikke i tvivl om. Men min er stadig lidt bedre end pøblens version.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:29

De er bundkorrupte, er de!

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:29

Tak ska' du ha'. Det er måske også en mulighed.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:29

Jæs.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:28

Tak ska' du ha'. Den ryger på to-do listen.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:21

Tak for det! Har aldrig prøvet med ansjoser, ved ærlig talt heller ikke om jeg kommer til det lige foreløbig, eek.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:19

Tak.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:18

Nu står der 'onkel' i navnefeltet, er du tilfældigvis min onkel Søren? Eller bare en tilfældig onkel? Uanset hvad, så tak!

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:18

I know! Sorry! Det er også derfor, at det er et MEGA forbudt trick!

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:17

Tak (igen), Tings! Måske der kommer en engelsk med tiden.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:14

Åh ja. Jeg er godt blevet orienteret om den dér 100 % autentiske ragú fra Bologna, eller hvordan det er. Men min er vel tæt nok på til lige akkurat at kvalificere sig?

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:13

Tak skal du have! Nu ved du, hvad du skal gøre fremover, når de prædiker. Jeg er godt med på, at vi skal til at begrænse vores indtag af hvedeprodukter uden fuldkorn, men der må kraftedeme være grænser for galskaben. Revede rodfrugter i stedet for pasta, har man hørt mage.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:12

Selv tak, du! Og tak for det.

Valde Farsvar
26. februar 2014 klokken 22:12

Det synes jeg også selv! Tak for kommentaren.

Dr. Bjarkovsvar
26. februar 2014 klokken 20:06

Så pøs dog for helvede noget balsamico eddike i den kødbowle, hvis du insisterer på at det skal være sødt som ketchup!

Ribersvar
26. februar 2014 klokken 16:17

Mega awesomesaurce! Jeg skal hjem og lave spamgæddi bolonæse! 😀

Louise Pedersensvar
26. februar 2014 klokken 14:00

Det er Platon du har stillet op ved siden af dit Aristoteles "citat".

Cecilie Grysvar
26. februar 2014 klokken 10:31

Du er fandeme pisse griner! Godt for dig:)

Stephaniiesvar
26. februar 2014 klokken 09:51

Hvorfor har jeg først set din blog nu?! Det bliver min daglige underholdning fra nu af.. Hold nu kæft en onsdags-morgen-optur, tak!! 🙂

Bjørn Born Sylvestsvar
26. februar 2014 klokken 08:25

Tak er kun et fattigt ord – endelig en godt beskrevet, til detaljen, opskrift. Glæder mig til bogen kommer. Aftenens menu er – ikke spaghetti kødsovs men Bolognese. TAK.

Lalleflab Morkelsvar
25. februar 2014 klokken 22:58

Så længe man ikke følger den oprindelige opskrift fra Bologna mener jeg det er helt fint bare at kalde det kødsovs – det er jo hvad det er! Husk pancetta i stedet for bacon. Bladselleri i stedet for knoldselleri. Alt det der oregano og basilikum hører ikke hjemme i en bolognese. Og slutteligt husk et glas fløde/mælk til at runde retten af. 😉

http://it.wikibooks.org/wiki/Libro_di_cucina/Ricette/Rag%C3%B9_bolognese

http://www.youtube.com/watch?v=dk6q80LZI-A

Lenasvar
25. februar 2014 klokken 22:48

Kan KUN være enig! Gudespise, når det er lavet rigtigt! Gå hjem og læg jer, kylhydrat-fornægtere!

Fredrik Schousvar
25. februar 2014 klokken 22:01

Min gamle fars opskrift: 1 fintsnittet løg, 5-6 fed hvidløg og 500g hk OX svitses af i panden i nævnte rækkefølge; 1-2 dåser flåede tomater+ 1 dåse tomatpure hældes i og en halv kop vand. Herefter følger salt & peber, rigeligt oregano og basilikum, gerne frisk. (Vedr. den senere krydderurt er det altafgørende at råbe "Basil!" i bedste Fawlty Towers stil. Jeg kan ikke understrege vigtigheden af dette nok. Uden er retten ødelagt) Hæld evt. en sjat vin eller en spiseske sukker eller akaciehonning i (hvis du gider) Server med tagliatelle og rigeligt parmesan

lpgthsvar
25. februar 2014 klokken 21:02

Hvordan pokker, forresten, går man ordentligt på toilettet? Det fortalte de aldrig i skolen. Og hvad når det ikke glider? Du må vide det.

lpgthsvar
25. februar 2014 klokken 20:36

Fantastisk! Taber dog stort i autoritetskonkurrencen mod den selvhøjtidelige opskrift fra FX Cuisine.

http://fxcuisine.com/Default.asp?language=2&Display=150&resolution=high

Så: Hvidvin, for helvede! Ikke rødvin. Blegselleri, ikke knoldselleri! Flad pasta, ikke spaghetti! Og vigtigst af alt masser af tid.

Karl-Christian Frølundesvar
25. februar 2014 klokken 17:41

Pragtfuld dansk nationalret; bliver aldrig træt af den og hvad gør det så, at de aldrig har hørt om den i Bologna eller Italien i det hele taget…hvad ved italienere egentlig om spaghetiretter?!

Allan Boye Menzelsvar
25. februar 2014 klokken 16:06

Genial opskrift…. Du burde skrive kogebøger for mænd til kvinder 😉

Jonas Raakjærsvar
25. februar 2014 klokken 15:31

Jeg kunne ikke have lavet det bedre selv! Et andet ultimativt no-go er dolmio eller andre færdiglavede blandinger. Mad skal laves fra bunden! Basta-pasta!

Hanne Østergaardsvar
25. februar 2014 klokken 14:08

Smukt! Mere af den slags. F.eks. noget om, hvordan man rent faktisk bager et godt brød.

paulsvar
12. juni 2013 klokken 19:54

det er spåt fårkin åhn; more power to you!

ps; måske bortset fra en væsentlig detalje; bolognese uden en ansjos eller tre smeltet i er über.gay

pps; hvis man virkelig ikke vil det med ketter i (det er ellers godt) så er det dersens oro di parma tomatkoncentrat på tube ting slet ikke noget usselt alternativ

Anonymsvar
26. maj 2013 klokken 22:29

Smukt.

Onkelsvar
23. maj 2013 klokken 21:00

Jep 🙂

Onkelsvar
23. maj 2013 klokken 20:38

Valdemar, din gamle tosse, det pisseskægt 🙂

Anonymsvar
23. maj 2013 klokken 14:15

kraftedme godt at det endelig er blevet sat på plads… bortset fra den med ketchuppen, den gør ondt i mit italienske hjerte :'(

tingstrupsvar
23. maj 2013 klokken 07:20

Valdemar – jeg er SUPER FAN!!!!

Aergeligt at den ikke eksisterer paa nepalesisk!!! Lavede Bolognese med vores staff i gaar – brugte de foerste 3 timer paa at laere dem at udtale retten (den er aabenbart ikke formet til nepalesisk tale)….

Anonymsvar
22. maj 2013 klokken 23:59

Årh, det er for sjovt! Har selv de der spelt-veganer-stenalderkost-hippie-ven, og jeg bliver så trodsig at jeg vil have fløde og kulhydrater til det hele, bare for at være på tværs 😀

Mia Krogsvar
22. maj 2013 klokken 21:41

Genialt! Tak for den 🙂

Jesper Munksvar
22. maj 2013 klokken 21:38

Det er da humor!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ketchup text Arkivet Flasker: Lad nu være med at kaste med dem