fbpx

9 Kommentarer

Deltag i diskussionen og fortæl os din mening.

Anne-Pandesvar
13. marts 2014 på 14:12

Cyklister der taler i telefon. Håndholdt.
Cyklister der kører helt frem ved rødt, – vel vidende at de er den langsommeste i feltet og alle andre skal vente på at de får sneglet sig op i fart og ind til siden.
Cyklister der har et døds ønske og derfor bevidst kører op på indersiden af en højresvingende lastbil. – Det er lige så egoistisk som folk der hopper ud foran et tog. Tænk dog på chaufføren!

Glæder mig til fortsættelsen. 🙂

Linnea Brixsvar
28. februar 2014 på 11:00

Christiania cyklen! Jeg er over lykkelig over at jeg ikke er den eneste der har det sådan. De hører til på Christianias brede sti'er, ikke gammel kongevej!

Karin Castenssvar
27. februar 2014 på 15:13

Og så er der de sludrende veninder, der kører side om side i et andægtigt tempo, mens de totalt ignorerer den slange af cyklister, der dannes bagved dem…

Valde Farsvar
26. februar 2014 på 22:41

Jeg tænkte nok det var sådan det hang sammen. Når jeg får børn gør jeg jer allesammen en tjeneste og transporterer dem pr. luftballon til og fra skole.

Valde Farsvar
26. februar 2014 på 22:40

Godt at se jeg ikke er den eneste der hader dem.

Valde Farsvar
26. februar 2014 på 22:39

Gid man i forbifarten kunne hacke sig ind i deres lydsystem, sætte titelmelodien fra Rap Fyr i LA på, og sætte lydstyrken på max. Så ku' de kraftedeme lære det.

Clintsvar
26. februar 2014 på 16:39

Jeg HADEDE christianiacykler … lige indtil jeg fik børn der skulle transporteres. Nu er det mig der kører og spærrer for jer allesammen! HAHAHAHAHAAAAAAA

Trine Wettendorff Hougaardsvar
26. februar 2014 på 16:20

Kyllingen har ingen ringeklokke!!!… han kører bare helt op på hjul og venter utålmodigt og højlydt på at du får din fede røv og gamle skrotbunke af en cykel mingeleret ind til siden hvor den hører til, så hans guds under af en ringeklokkeløs kulfiberdrøm kan skyde en adækvat fart gennem indre by – I manglen på klokke kan de sågar finde på at råbe anvisninger til medcyklisterne (læs: dig) længere fremme på cykelstien.
Kyllinger er uden tvivl de mest irriterende!

Anonymsvar
31. december 2013 på 06:09

Du har glemt cykelisten med ekstrem høj musik i ørene, som syntes det er kæmpe fedt at cykle midt på cykelstien.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 ting jeg kun kan gøre når jeg er alene text Arkivet Hos frisøren
5.0js_loader×