fbpx
Valdefar skifter navn til Valdemor

VALDEFAR skifter navn til VALDEMOR og vil fremover være på valdemordk.blogspot.com. Siden er en personlig blog om kageopskrifter, instagrambilleder og hvordan det er at være ung kvinde på østerbro med karrierekvaler. #valdemor #shopping #hashtags #livsstil #slankekur #tagsforlikes

SkodMehSkægtSjovtHysterisk
(4 stemmer, gennemsnit: 3,75 ud af 5)
Loading...

Læs flere striber

2 Kommentarer

Deltag i diskussionen og fortæl os din mening.

Valde farsvar
21. maj 2014 på 21:07

Hej Josefine,

Tak for de fine ord. Fedt at vi er enige om en masse ting. Jeg har faktisk flere idéer til værker om retstavning og grammatik liggende, men er ikke helt sikker på om jeg fører dem ud i livet, da jeg vil være 100 % sikker på at jeg har mit på det tørre, før jeg posterer dem. Jeg lever nemlig meget efter reglen om at man ikke skal kaste med sten, du ved. Men det må tiden vise.

Håber du vil følge med fremover. Hav det rart!

Hilsen
Valdefar som nok fremstår rimelig arrogant og bedrevidende det meste af tiden

Josefinesvar
28. april 2014 på 23:59

Hahaha, fremragende!
Tak for den – og for alle dine andre comics, i øvrigt. Du udtrykker mange af de ting, jeg selv går og kan få fnidder af i hverdagen (især de 10 facebook dødssynder var SPITZE!!), det er fantastisk – så behøver jeg ikke selv at gøre det. Tak for det!
Jeg vil dog have lov til at tilføje, at jeg synes du snart burde lave en comic omhandlende det faktum, at forkert brug af nutids-r og sammensatte ord og diverse andre sprog-fails burde straffes med stokkeprygl. DET ER IRRITERENDE!!
Ja, sorry, men det svider i mine øjne hver gang jeg ser det forkert anvendt!
Blot en idé.

Hilsen Josefine, som er 22 år gammel og faktisk ellers et omgængeligt menneske, for det meste.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEST: Facebook bingo! text Arkivet Madbilleder på Instagram
5.0js_loader×