Vredeshåndtering: PART III

Valdefar.dk præsenterer:
» 8 LETTE MÅDER AT HÅNDTERE DIN VREDE: PART III «
(læs også part I og part II af artiklen)
Råb alt hvad du kan
AAAAAAAAAARH. HVOR ER
FJERNBETJENINGEN, KÆLLING

Metode no. 7. Råb
Fremgangsmåde: Her er der rigtig godt potentiale for både at få luftet følelserne uden samtidig at gøre alt for meget skade på mennesker eller ting. Den går i alt sin enkelthed ud på at råbe alle de værste eder man kan komme i tanker om på kortest muligt tid. Eksempelvis kan du opleve denne gamle mand, som virkelig hader sne. Han mestrer i sandhed kunsten, omend han er en kende redundant i sit valg af skældsord – nok fordi han er gammel og fuld.
Fordele: Du kommer af med en del af vreden.
Ulemper: Nogle gange er det bare ikke nok. Denne metode kan kombineres med metoderne beskrevet i pkt. 1,2 og 5.

Anger management
“Yeaaaah, vi gjorde det”! Troede I.

Metode no. 8. Anger managementFremgangsmåde: Hvis du har prøvet eller udelukket alle andre muligheder beskrevet i denne artikel, er der ikke mange veje tilbage at betræde. Der findes professionelle kvaksalvere læger, som specialiserer sig i at behandle folk med vrede, og du skal nok en tur forbi sådan en. Det koster godt nok kassen, men man kan ikke sætte en pris på godt helbred, kan man? Gu’ fanden kan man så. Jeg vil klart anbefale metoderne 1, 2 eller 5 frem for denne, men det er selvfølgelig op til dig selv. Alternativt kan du måske hustle dig til en behandling på statens regning, men det kræver nok at du gør noget vildt først, såsom at overfalde nogen eller køre overfor rødt – og du bliver taget i det, vel at mærke.
Fordele: Du lærer (måske) at håndtere din vrede – sandsynligvis ved brug af metoderne 3 og 4, beskrevet i denne artikel.
Ulemper: Røde tal på bankkontoen. Det virker ikke.

I NÆSTE UGE  MÅNED ÅR / WHATEVER:

  • Uhyggelige selvportrætter af børn
  • Det burde mine skattekroner gå til aka. “Jeg hader SKAT”
  • Fordele og ulemper ved at have OCD

2 Replies

Comments are closed.