4 Replies

  • 7 er desværre BS, da terroristerne går efter bestemte mennesker og ikke kun tilfældige mennesker. Hvis man er kendt Mohammed-tegner/kritiker, så er risikoen højere for at dø i et islamistisk angreb end i en bilulykke. Terroristerne formår derfor at gøre mere end at slå ihjel: De formår at ændre folks adfærd og derfor at dominere samfundet.

  • Nu er denne liste ment som en opfordring til den generelle befolkning, om ikke at gå i panik og holde hovedet koldt – selvom det kan være svært. Langt størstedelen af Danmarks befolkning har ikke nogen grund til at føle sig utrygge.

    Yderligere er listen en opfordring til ikke at lade følelserne af frygt og vrede gennemsyre bl.a. ens politiske ståsted. Følelser – især de negative af dem – er en dårlig ting at blande ind i politik, som i stedet bør tage sit afsæt i fornuft og logik.

    Det er klart at en Mohammed-tegner har højere risiko for at blive ramt af politisk/religiøst motiveret vold, men der må vi sætte vores lid til, at myndighederne og PET kan garantere deres sikkerhed. Indlægget herover var som sagt heller ikke skrevet til Mohammedtegnere, men den almene befolkning.

    Alt hvad jeg skriver kan sådan set summes op til, at der ikke kommer noget godt ud af, at vi allesammen render rundt og er bange. De dummeste beslutninger jeg har truffet i mit liv, har bundet i frygt og vrede (og alkohol, men det er en helt anden sag).

Comments are closed.