ommentarer

Join the discussion and tell us your opinion.

Anonym
december 31, 2013 at 06:12 AM

Du har glemt cykelisten med ekstrem høj musik i ørene, som syntes det er kæmpe fedt at cykle midt på cykelstien.

Trine Wettendorff Hougaard
februar 26, 2014 at 04:02 PM

Kyllingen har ingen ringeklokke!!!… han kører bare helt op på hjul og venter utålmodigt og højlydt på at du får din fede røv og gamle skrotbunke af en cykel mingeleret ind til siden hvor den hører til, så hans guds under af en ringeklokkeløs kulfiberdrøm kan skyde en adækvat fart gennem indre by – I manglen på klokke kan de sågar finde på at råbe anvisninger til medcyklisterne (læs: dig) længere fremme på cykelstien.
Kyllinger er uden tvivl de mest irriterende!

Clint
februar 26, 2014 at 04:02 PM

Jeg HADEDE christianiacykler … lige indtil jeg fik børn der skulle transporteres. Nu er det mig der kører og spærrer for jer allesammen! HAHAHAHAHAAAAAAA

Valde Far
februar 26, 2014 at 10:02 PM

Gid man i forbifarten kunne hacke sig ind i deres lydsystem, sætte titelmelodien fra Rap Fyr i LA på, og sætte lydstyrken på max. Så ku' de kraftedeme lære det.

Valde Far
februar 26, 2014 at 10:02 PM

Godt at se jeg ikke er den eneste der hader dem.

Valde Far
februar 26, 2014 at 10:02 PM

Jeg tænkte nok det var sådan det hang sammen. Når jeg får børn gør jeg jer allesammen en tjeneste og transporterer dem pr. luftballon til og fra skole.

Karin Castens
februar 27, 2014 at 03:02 PM

Og så er der de sludrende veninder, der kører side om side i et andægtigt tempo, mens de totalt ignorerer den slange af cyklister, der dannes bagved dem…

Linnea Brix
februar 28, 2014 at 11:02 AM

Christiania cyklen! Jeg er over lykkelig over at jeg ikke er den eneste der har det sådan. De hører til på Christianias brede sti'er, ikke gammel kongevej!

Anne-Pande
marts 13, 2014 at 02:03 PM

Cyklister der taler i telefon. Håndholdt.
Cyklister der kører helt frem ved rødt, – vel vidende at de er den langsommeste i feltet og alle andre skal vente på at de får sneglet sig op i fart og ind til siden.
Cyklister der har et døds ønske og derfor bevidst kører op på indersiden af en højresvingende lastbil. – Det er lige så egoistisk som folk der hopper ud foran et tog. Tænk dog på chaufføren!

Glæder mig til fortsættelsen. 🙂